Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podrywa mnie boski facet ...

Polecane posty

Gość gość

Bylam ostatnio u znajomych i na imprezie przedstawili mnie swojemu znajomemu. Jak go zobaczylam to nogi mi sie ugiely, facet przystojny (muskularna sylwetka), wykształcony. Bardzo milo rozmawialo się z nim na rozne tematy. Po imprezie zaprosil mnie na spotkanie sam na sam do kawiarni. Spedzilismy tam kilka godzin. Myslalam, ze zakonczy znajomosc ... a on dalej chce sie ze mna spotykac, proponuje kolejne spotkania. Pewnie zastanawiacie sie w czym problem ? Ano, ja jestem gruba, zakompleksiona kobieta w sferze wygladu. Spotykam się z facetami, ale z reguly startuje do takich u ktorych mysle, ze mialabym szanse. Gdy spotykam sie z tym przystojniakiem mam wrazenie, ze on sie tylko bawi :( ze to jakis zart. Mam spoko charakter, ludzie mnie lubia ...ale moj wyglad - ehhhh ... Strasznie mnie to męczy :( Niby chcialabym sie dalej z nim spotykac, ale rozsadek podpowiada mi by to zakonczyc, bo pewnie bede cierpiec ...

Gość gość
Zabaw sie kobito jak masz okazje, jak sie zabawa skonczy znajdziesz innego, poco lamentowac zawczasu:-)

Gość gość
To , że jesteś zakompleksiona to już Twój problem . Nie znaczy to jednak , że w oczach tego faceta nie jesteś piękna i atrakcyjna. A poza tym może masz też inne walory np. jesteś inteligentna , oczytana i można z Tobą normalnie pogadać