Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona po stokroć

Otwarcie w Soczi

Polecane posty

Na rosyjskim hymnie miałam dreszcze i łza się mi w oku zakręcila. Przepiekne wykonanie i takie... rosyjskie :)

Nie no prezentacja jest rewelacyjna! Nikt nie ogląda?!

Gość gość
Jakos mnie to nie interesuje

Gość gość
szkoda, że nie widziałaś przygotowań do tego całego Soczi. Inne bys miała zdanie na ten temat. Zachwycasz się tym co pokazuje tv a a dramatach ludzi tam zamieszkałych nie masz bladego pojęcia ignorantko.

Wszystko widziałam i oglądałam... Boże dalej to polaczkowe narzekanie. Pięknie pięknie, ale jak niepieknie bylo! Ludzie, opanujcie się!

Gość gość
w doopie byłaś i gowno widziałas kretynko bez jakiejkolwiek ogłady i wiedzy. ludzi przez te całe igrzyska z domów na bruk powyrzucali. Rosja to dzicz i 100 lat za murzynami.

Gość gość
Mnie się bardzo podobało.. super hymn .. zwłaszcza początek..ta część bez muzyki. Super..

I mam nadzieje, ze nie jesteś ignorantką, filmow niemieckich nie ogladasz, niemieckich ubran nie nosisz i przez niemcy nie przejezdzasz, nie uzywasz volkswagena, mercedesa, bmw, opel, audi, a twoj facet nie oglada sobie najnowszych modeli porche. A. i zakupów w Lidlu, Kauflandzie i reszcie tez nie robisz. Wiesz jak cierpielismy kiedys z ich rąk?!

ahaaaa, tobie o Rosje idzie PiSiorku :D Rossija lubimaja nasza strana! Nie uciekniesz przed byciem Słowianką, nigdy. Płynie w nas ta sama krew i nie oszukuj się, że nie. Oni przynajmniej umieją mgłę i chmury wytworzyć maszynami :D

Gość gość
co ty mi tu o niemczech tępa dzido mówisz :) jak chcesz pogadac to załoz osobny temat. a ty sie igrzyskami zachwycasz a przez te igrzyska wiele ludzi w Rosji przezylo dramat. puknij sie w leb

Gość gość
PISIOR HAHAHA. tak to sobie mów do swojego starego, pewnie nim jest :) :) :) widzę że nawet nie masz zielonego pojęcia o czym ja mówie kretynko. ciekawe jakby tobie dom zabrali i kazali mieszkac w baraku bo igrzyska w Polsce organizuja to co bys powiedziala

Zabrali pare pokoleń wstecz. Och, faktycznie. Wyłącze TV, bo wygonili moją prababcie i zastrzelili pradziadka. Ty się stuknij w łeb i cie nie zwyzywam, bo to takie Maciarewiczowe... :)

Gość gość
Jaki dramat? Za darmo się nie przeprowadzili.. więc już nie gadaj... podpisali porozumienia, kasę dostali, inne mieszkania także.. _ Nie zaśmiecajcie tematu!! Ładnie się ceremonia zaczęła.. i fajnie, że sportowcy wychodzą środkiem, a nie na około.. i ta mapa.. podoba mi się.

Gość gość
jaka kase dostali? hahhaa mieszkaja w 9 osob w jakichs barakach tłumoku!

Na tym forum nie można normalnie założyć tematu i pogadać POZYTYWNIE, pozachwycać się. Niczym. Dzieckiem źle - bo żyjesz w pieluchach. Facetem źle bo jesteś kurą, igrzyskami nie, bo cierpieli ludzie. x Pieknie wyglądała nasza prezentacja :)

Gość gość
Przedmiotem zajęcia było 16 tysięcy działek, a półtora tysiąca z nich było prywatnych. Według wicegubernatora Kraju Krasnodarskiego (Północny Kaukaz) Aleksandra Saurina, przesiedleńcy otrzymali od państwa jako rekompensatę 15 i pół miliarda rubli (około 490 milionów dolarów) wypłat. _ i oczywiście wybudowano mieszkania dla przesiedleńców. __ Polska.. fajnie wyglądali. Szkoda, że cała reprezentacja nie mogła być na otwarciu.. (skoczkowie).

Gość gość
Nasza reprezentacja wyglądała super ! Świetne stroje, nie przezadzone tak jak wu niektórych reprezentacji. No i te podskoki polaków, piękna słowiańska nieskrempowana radość. Jestem dumny !

I ja : )))

Gość gość
18:08 wierzysz w to co mówi rusek? trzeba było program obejrzec, ci ludzie nic nie dostali i mieszkaja w jakichs przytułkach albo barakach.

Gość gość
Zabrali pare pokoleń wstecz. Och, faktycznie. Wyłącze TV, bo wygonili moją prababcie i zastrzelili pradziadka. Ty się stuknij w łeb i cie nie zwyzywam, bo to takie Maciarewiczowe.. xxx ja nie mówię kretynko o tym co było paredziesiąt lat temu tylko o tym oc jest teraz. umiesz różnicować?

a ty zbzikowany gosciu ogladales jak podobijali naszych z wraku tupolewa piz/doletem? Daj spokojnie ludziom sie cieszyc i nie truj nam du/p!

Kretynko, idiotko, ignorantko, w d***e bylam, gowno widzialam, tępa dzido, tłumoku - tak mnie wyzwałaś w swoich sześciu postach. Zabawne, ale już sobie spie/rdalaj :)

Gość gość
co ty p********z o jakims tupolweie i maceirewiczu????? SCHIZOFRENIE MASZ CZY CO?

Gość gość
Tak wyczytałam... to tylko fragment artykułu. Jak było na prawdę nie wie nikt.. Ty też. _ I co? Mam nie oglądać zawodów (a lubię) tylko dlatego, że ktoś sie wyprowadził, że w Rosji biednie, a wioska olimpijska dowana za grubą kasę? Bez przesady.. Nie wiem jak jest .. ale nie siej tutaj jakiejś propagandy.. nie chcesz oglądać? Nie oglądaj..nikt Cię nie zmusza.. Ja zawsze oglądam otwarcia igrzysk, zawody w różnych dyscyplinach (letnich, zimowych), które lubię.. i nie mam zamiaru z tego rezygnować, bo Ty uważasz, że nie wypada oglądać tych igrzysk.

Gość gość
Mam nadzieję że nasi przywiozą złoto ze sobą, szczególnie liczę na Kamila Stocha :) oby kask z "szachownicą" przyniósł mu szczęście !

Gość gość
Kolejna zimowa potęga przeszła Szwedzi

Gość gość
Ruskie idą

Gość gość
Maurycy 10/10

Maurycy, twoja jest polska A, tam nie ma rusofobów :) x Te ujecia panstw nocą z oswietlem oryginalnym - bardzo fajne.