Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie przy wyborze kołdry

Polecane posty

Gość gość

wiem że to forum na inny temat ale tu głównie kobietki siedzą:) możecie polecić jakąś firmę albo sklep oprócz jyska??? ten odpada bo kupiłam tam 2 poduchy w promocji, dałam 8 dych a straszne g***o... chodzi mi o normalną kołdrę, w normalnej cenie, najlepiej taka co to można wyprać w wodzie a nie tylko chemicznie... szukałam na allegro ale komentarze nigdy nie są jednoznaczne:( a oprócz jyska nic nie przychodzi mi do głowy i też nic u siebie nie znalazłam na necie:(

Gość gość
kołdra porządna kosztuje 2 stówy. a ty chcesz zapewne mercedesa w cenie malucha, zapomnij.

Gość gość
nie chce mercedesa, tylko normalna kołdrę, z której nie zrobi się szmata po mc uzytkowania... czyli rozumiem że kołdra za 200 stówy jest super a za 150 to juz g***o??? a poza tym nie napisałm że chcę kołdrę za 50 zł, normalna cena dla mnie to tak do 200 stów, mam 2 małych dzieci, którym czasem zdarza sie coś wylać, albo przesikają mi pampersa podczas snu i często kołdra na tym cierpi i nie widzę powodu dla którego miałabym się szarpać na kołdrę za 3 czy 4 stówy... cała kafe... zero pomocy, tylko głupie komentarze :/

Gość gość
ale autorkę trzeba pochwalić,bo nie napisała KĄDRA a to już coś :D a do tematu wracając Jysk to wielkie G...w sklepie z pościelą,ręcznikami ,narzutami itp. tylko takim normalnym,nie market ,poszukaj,naszych,polskich wyrobów

Gość gość
nie jestem analfabetką, skończyłam 8 klas i nawet maturę z polskiego zdałam na 5, znam podstawy pisowni:P no właśnie chodzi o to że niby duże miasto ale żadne takie sklepy nie przychodzą mi do głowy, na necie znalazłam tylko zakłady szyjące pościele z puchu i pierza... znalazłam opinie że firma medical ma dobre i polska świt ale ten świt jest całkiem tani i nie wiem jaka jakość bo nie dotknę bo na necie tylko:/

Gość gość
przypomniała mi się taka ,co tu upierała się,że są kądry,a inne idiotki ją wyzwały od tępaków,bo się kordła mówi :D o losie! dawno się tak nie uśmiałam...ale nie wiem,co Ci doradzić...może wpisz w necie miasto i to,czego szukasz,to może jakieś adresy sklepów się pokażą...powodzenia !

Gość gość
napisz,napisz....bo i ja sie przymierzam do zmiany ;)

Gość gość
Polecam firmę z mrągowa :P znajdź sobie w necie, nazwy nie będę podawać żeby reklamy nie robic

Gość amelia333
Gorąco polecam Krainę obrusów https://www.krainaobrusow.pl/. Dobierzesz tam kołdrę, pościel, prześcieradło, narzutę i w ogóle wszystko, wszystko :D No i jeszcze dostarczą Ci to prosto do domu <3