Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest we mnie nie tak

Polecane posty

Gość gość

Jestem ładny z twarzy, 184 cm wzrostu, niebieskie oczy, blondyn, bardzo chudy nie wysportowany, ale zacząłem ćwiczyć, aby zrobić jakieś mięśnie i wytrzymałość, a mimo to nie jestem w stanie spotkać dziewczyny (samotnej), która chciałaby ze mną być.

Gość gość
Chyba jestem nudziarzem ;(

Gość gość
A poza mięśniami i niebieskimi oczami coś masz do zaoferowania, czy tylko tyle? Bo ja bym wolała chudego, nieumięśnionego, ale mądrego i dobrego człowieka niż ładnego...

Gość gość
hym. No z mięsniami to przesadziłaś. Jestem chudy i nie wysportowany :<. Dopiero od miesiąca coś kombinuję (bez wspomagaczy etc.). Ogólnie lubię nowinki techniczne, historię, języki obce (płynnie mówię po rosyjsku, ukraińsku, angielsku i podstawy francuskiego) i obce kultury, studiuję na kierunku ścisłym gdzie mam dużo fizyki, matematyki i chemii. Właśnie nie wiem w czym problem. Nie wiem chyba nie potrafię rozmawiać z kobietami.. Jak któraś mi się podoba to boję się z nią rozmawiać, a jak z jakąś się zaprzyjaźniam to robię się chyba aż zbyt otwarty, a że z zasady mówię wiele rzeczy wprost... to się niektórym nie podoba.

Gość gość
kobiete sie podrywa a nie zaprzyjaznia z nia

Gość gość
"zacząłem ćwiczyć, aby zrobić jakieś mięśnie i wytrzymałość" No do tego się odniosłam- bo Twój pierwszy post mówił o budowaniu mięśni, wyglądzie, itd, a nic o wnętrzu- więc odniosłam wrażenie, ze stawiasz na wygląd bardziej niż na cokolwiek innego (tak się opisałeś, przystojny, oczy, włosy, itd)- i że mimo tego nie mozesz nikogo znaleźć. Skoro masz coś więcej niż wygląd, to po prostu nie trafiłeś jeszcze widać na swoją, spokojnie:) Wiem, że samotność może dokuczać, ale więcej luzu, może za bardzo się spinasz i to jest powodem? Powodzenia w każdym razie, gdzieś tam ktoś na pewno czeka na Ciebie:)

Gość gość
Jakbym miał doświadczenia z kobietami to bym nie pytał tutaj -_-. Nie wiem jak podrywać, zresztą jestem typem romantyka co pogarsza sprawę, bo miałem szansę na łatwy seks, a ja chcę poznać kogoś na stałe, a nie na chwilę...

Gość gość
Kurczę, a ja się zastanawiałąm, gdzie się romantycy podziali, bo jakoś niedobór ich w otoczeniu.. Sami nażelowani/modnie wystrojeni gogusie, z pustką w głowie, za to wielkim ego...

Gość gość
@upup Dzięki za słowa pocieszenia. Ogólnie nie zastanwiałbym się nad tym tyle, gdyby nie to że poznałem fajną dziewczynę do tego jej się podobam z charakteru, ale ma chłopaka więc nie staram się utrzymywać z nią aż tak bliskich stosunków. To właśnie jest przyczyną moich rozmyślań co ja do tej pory robiłem nie tak, że aż tak późno ktoś się mną zainteresował.. Nigdy w sumie nie byłem w gronie znajomych zbyt popularny jak mówiłem moje zainteresowania są chyba zbyt nudne dla innych i do tego jestem zamknięty w sobie i małomówny, bo nie chcę przy osobach, które lubię powiedzieć coś głupiego.

Gość gość
gość 18:36 Zdziwiłbyś się .. na wydziale był gość o podejściu jak "Trybson" z Warsaw Shore i co ciekawe 3 dziewczyny z grupy się w nim kochają już. Ja tego nie ogarniam.

Gość gość
Nie wiem (chyba na szczęście) kim jest Trybson, ale ci o których pisałam, to też się dziwię, zero w głowie, a powodzenie mają... wprawdzie u dziewczyn, które też mają zero w głowie, ale zawsze sami nie są... Jakoś romantykom ciężej się zetknąć i zejść, takie moje wrażenie... Też nie ogarniam tego pustogłowia i ich popularności... Nic do zaoferowania, a tłumek wokól nich zawsze jest...

Gość gość
autorze ile masz lat?

Gość gość
20

Gość gość
A po co był C***otrzebny wiek?

Gość gość
up

Gość gość
Widocznie jest w Tobie coś aseksualnego. Jeśli nie czujesz się wystarczająco męsko, nie wzbudzisz pożądania u dziewczyny z którą masz do czynienia choćbyś wkuł całą encyklopedię i miał charakter bez skazy. Poza tym jeżeli kontakt z kobietą jest u Ciebie źródłem lęku i stresu, to prawdopodobnie wpływa to negatywnie na odbiór Twojej osoby. Siłownia to dobry pomysł. Facet z zarysowaną muskulaturą zawsze wygląda lepiej. Pod wpływem ćwiczeń będziesz się lepiej czuł, co odzwierciedli się w Twoim poczuciu własnej wartośc***Pracuj nad tym. Kibicuję Ci.

Gość gość
a mnie identyczny z opisu chłopak w zeszłym miesiącu zostawiał. Moze zosatwił to złe słowo, ale narobił nadziei a potem stwierdzizł "zostanmy przyjaciółmi" :P

Gość gość
@up Hmm. Współczuję. W jaki sposób narobił Ci chęci?

Gość gość
up :P

Gość gość
up upa ;