Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania789

Woda REDOX kto pije?

Polecane posty

Gość gość
człowieku lecz sie!i spadaj z tego topiku

Gość gość
No to dlaczego sie nie leczysz i nie spadasz z tego topiku,przeciez te psychotropy które bierzesz wcale ci nie pomagaja...............

Gość Julietta s
Jakoś setki lat ludzie pili zwykła wodę i zyli długo. Ja nie tykam minerał ki bo to chemia, sorry – za twarda i za duzo tam roznych świństw. OD dwoch lat mamy stacje uzdatniania wody i pijemy taką. Są firmy które się tym zajmują – np. nam robili 3e heating z Wrocławia. W skali iluś tam lat wychodzi taniej niż ciagłe kupowanie minerałki.

Gość gość
Gdzie kupie tą Wode Redox? Dajcie link bo nie mogę trafić na sklep a chce to szybko zamówić

Gość gość
WODA REDOX http://www.wodaredox.com/ wiem że na facebooku co 100 osoba która ich polubi wygrywa darmową przesyłkę ale mnie sie nie udało

Gość gość
Redox to woda źródlana z ujęcia w najczystszym miejscu Polski,no i dodatkowo jonizowana- nie ma tam żadnej chemii, samo zdrowie. Ja wolę Redoxa niż każdą inną, no i widać efekty jej działania

Gość gość
woda redox jest właśnie na odkwaszanie :) Ja ją piję i czuję efekty bardzo a nawet bardziej. Przecież to logiczne, że przede wszystkim właśnie woda odkwasza a nie jakieś prochy. To przecież każdy wie, że jak się odwodnimy to umieramy właśnie z powodu zakwaszenia. Czy można mieć jakieś wątpliwości ?

Gość gość
Zjeść kilogram warzyw dziennie?? Wyobraźcie sobie, że nie każdy może jeść surowe warzywa,

Gość seocetmevi1975hzbrl
Przeczytałam ostatnio artykuł o zakwaszeniu organizmu co powoduje sporo okropnych dolegliwośc****owoduje celulit , szybsze starzenie się skóry, zmęczenie i jak czytałam to prawie to wszystko mam. Skutecznym sposobem odkwaszenia jest picie specjalnej jonizowanej wody Redox , podobno bardzo zdrowa i bardzo pomaga. Ale artykuł artykułem, pytanie czy ktoś naprawdę to stosuje i jak się po tym czuje? Jasne http://gtiny.me/10

Gość gość
tego typu wody kiedys mi polecal bioenergoterapeuta. to naprawde cos daje???

Gość gość
nie słyszałam nawet o tej wodzie. My zainwestowaliśmy w stacje uzdatniania wody od firmy global concepts 2000. http://www.gc2000.pl/. Woda w okolicy naprawde była paskudna, nie dośc ze niesmaczna to tez niezdrowa jak się okazalo bo przed montażem tej stacji zrobili u nas testy

Pije wodę Redox pół roku. Stan mojego zdrowia poprawił się, żona z chudła przestała dziamać i stała się milusia Pod tym telefonem w Warszawie zakupiłem jonizator do produkcji wody Redox ceny zaczynają się od 50 zł, ponadto mają tam mierniki ORP, TDS, PH, do badania wody tel. 790 325 705 Ktoś pytał gdzie można kupić taką wodę polecam wodę Dr Pokrywki - wpisz te słowa w gogle- ewentualnie można kupić na Allegro

Gość hghg
Dla sportowców polecam antyoksydacyjną wodę jaką oferuje Noma Medica – www.medicavolla.eu. Można są sobie w domu za darmo uzyskiwać dzięki urządzeniu o nazwie Avatari Aqua.

Gość gość
ja kupilam sobie jonizator po prostu bardzo wygodna opcja bo zamiast ciagle kupowac wode w butelkach mogę mieć dowolne ilości tej wody, a jonizatory niektóre wcale bardzo dorgie nie sa, sprawdzcie sobie na WWW.sklep.osmoza.pl

Gość gość
ja już od roku pije wodę alkaliczną (kupiłam jonizator na http://jonizatorywody.pl/ ) i nigdy nie byłam taka zdrowa. Wszystkie moje problemy zniknęły: zmęczenie, bóle głowy, łamliwe paznokcie... a do tego udało mi się trochę schudnąć :)

Gość Samilin
Ja od miesiąca mogę cieszyć się Naturalnie Zjonizowaną Wodą Alkaliczną z Crystal Water System i powiem szczerze, że różnicę zauważyłam już pierwszego dnia. Nawet gotowane dania mają inny smak. Do tej pory ciągle piłam bo czułam się odwodniona, teraz dopiero widzę jak szybko doprowadzić gospodarkę wodną w organizmie do normalnego stanu. To była naprawdę dobra inwestycja!

Gość Alinek85
Samilin - a jak wygląda montaż takiego systemu? Dam radę zrobić to sama?

Gość gość
Alinek85 - oni sami wysyłają montażystę także nie musisz się o to martwić.

Gość Abetta
Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Crystal Water System. Nie oczekuję dużo, ale zależy mi na jakości. Od razu zauważyłam, że gotując w tej wodzie potrawy mają znacznie lepszy smak. Póki co spektakularnych efektów się nie spodziewam, ale plus taki, że już nie czuję się ciągle spragniona - sygnał organizmu, że jest nawodniony ;)

Gość gośćJulia
Ja spożywam Veroni Hydration ma zbliżone pH do pH krwi a wiec odpowiedni odżywia komórki i nawadnia cały organizm. Wypijam codziennie 2l wody, podczas treningów bywa, ze więcej. Ale teraz mam sile i energię.

Gość MateoKr
Piłem kiedyś wodę nałęczowiankę, po zmianie na http://piwniczanka.pl nie napije się niczego innego. Woda posiada dużo minerałów takich jak : Wapń, magnez wodorowęglany, fluorki oraz siarczany. Jestem pozytywnie zaskoczony!

Gość Alka997
Sporo sie teraz slyszy o takiej wodzie. Mozna znalezc wiele artykulow o niej. Tutaj http://lifetips.pl/forum/woda-redox czytalam o niej. Sporo osob zdecydowalo sie na jej wdrozenie do swojego zycia. Taka czysta woda moze miec dobre wlasciwosci.