Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAweułłłł_26

Pilne pytanie do kobiet ważnie

Polecane posty

Gość PAweułłłł_26

w skrócie 2 lata temu zaczęłem masakrycznie szybko łysieć cały środek od czoła w górę mam łysy :( i teraz pytanie do Was coś mam z tym kombinować czy sie zgolić na łyso całkowicie jak myślicie proszę o poradę pls :)

Gość gość
idz do dermatologa da ci cos na porost wlosow a maja dobre leki

Gość gość
mlody a lysy - to niefajne !

Gość PAweułłłł_26
no byłem mam loxon i raczej nie odrosną tam gdzie ich poprostu nie ma :( w zasadzie już tak nie wypadają ale ten łysy placek jest łysy i nic tam nie rośnie no może jakieś pojedyńcze kłaki :P

Gość gość
Stać Cię na wydawanie 170 zł miesięcznie - to łykaj Propecię i módl się, żeby Ci q**s nie sflaczał od tego

Gość monika3157
lysy facet jest ok.... i moim zdaniem budzi milsze odczucia niz koles z jajkiem na glowie... nawet gdybys zaczal kuracje ona dlugo bedzie trwala a teraz?? jak bedziesz wygladal teraz? ogol sie opal troche ta lysine i miej usmiech na twarzy :)

Gość PAweułłłł_26
cholera no ja wiem, że niefajne to jest moja ocena też bardzo spadła, zrobiłem się nieśmiały przez to, myślałem o przeszczepie no ale nie mam pieniędzy, a jeszcze znalazłem że gdzieś tam robią peruki, ale to też drogie jest póki co niestać mnie :(

Gość PAweułłłł_26
kiedyś miałem niezłe powodzenie zawsze na imprezie znalazłem jakąś pannę do tańca a teraz nawet wstydze sie chodzić :/ szczególnie, że wyglądam bardzo młodo może na 20 lat tylko te cholerne włosy czyli co zgolić ? tylko zima jest kurde gdzie ja to opale

Gość gość
nie rezygnuj tak szybko wlosy sa wazne dla kobiety, zobacz wlasnie w tv leci taki program jeden facet i 20-cia kandydatek ale w kazdej czesci kilka musi odpasc i ... kilka z nich powiedzialo ze - on jest lysy ! heeh - tez mlody facet ! idz do innego dermatologa - szukaj ! robia to tez laserem / no w niemczech jestem /

Gość PAweułłłł_26
wiem, że są ważne ! kiedyś miałem gęstą czuprynę z tyłu dalej mam takie gęste i mocne włosy, że masakra szkoda, że nie ma jakiegoś nawozu jak do kwiatów, żeby to zaczęło rosnąć. Zastanawiam sie co lepsze przeszczep czy peruka naturalna obie rzeczy to koszt około 7 tyś złotych.

Gość monika3157
nie wiem skad jestes ale w bydgoszczy panny leca na lyslych facetow a pewnosc siebie spadla ci nie przez to ze mozesz byc lysy tylko przez to ze masz ten placek...pojdz 2-3 razy na solarium i bedzie ok... mozesz isc do dermatologa i zobaczyc co c***owie ale i byc moze zacznij kuracje ale poki co zetnij w najlepszym wypadku twoje beda rosly z tymi co maja odrastac... chociaz jak dla mnie a mam 29 lat lepiej 26 latek lysy niz z plackiem...

Gość gość
Łysiejesz już w wieku 26 lat? Czy to może mieć podłoże rodzinne? Twój ojciec również wyłysiał? Bo może trzeba jakieś badania zrobić. Fakt faktem, że łysina nie wygląda zbyt korzystnie. Jak Cię stać to może warto coś pokombinować z przeszczepem, ale to koszt powyżej 5 tys. Mój partner ma podobny problem ale ma 36 lat. Ta łysina to jego wielki kompleks, wypłakuje mi się z tym mniej więcej raz w tygodniu - dla niego to oznaka starzenia się i na nic się zdają moje zapewnienia, że nadal mi się podoba mimo tej łysiny. Na razie czeka aż kółko na środku głowy się powiększy i wtedy chce zrobić przeszczep

Gość gość
kiedys przypadkiem kobieta u dermatologa powiedziala mi ze wypadly jej wszystkie wlosy i teraz smaruje glowe jakims plynem - wiec sa sposoby tylko trzeba szukac - i tylko nie peruka fuuuuj !

Gość gość
Zgolić. Będzie lepiej wyglądać.

Gość gość
Co do tabletek (bo ktoś wspomniał o lekarzu i lekarz na receptę). Absolutnie odradzam Propecię ze względu na efekty uboczne nie warto. Spadek libido to tylko wierzchołek góry lodowej. Można o tym poczytać w internecie na anglojęzycznych stronach. Nie jest też specjalnie skuteczna, przynajmniej u mojego partnera nie była

Gość PAweułłłł_26
cholera mój ojciec ma bujną fryzurę jak elvis dziadek też nie łysiał zarówno jeden jak i drugi tylko ja taki łysawy :P

Gość Felixtus
mam strzechę na głowie jak Wodecki i nie jestem zainteresowany żadnymi nowościami typu 'maść dla szczura' ale gdzieś kiedyś czytałem i traktuję to jako plotkę lub kaczkę dziennikarską, że łykanie prochów hormonalnych przeznaczonych dla kobiet na zatrzymanie porostu włosów , czyli hirsutyzm działa na faceta odwrotnie, czyli włosy rosną jak szalone

zgol na łyso, mojej kuzynki mąż tez w młodym wieku zaczął łysieć zgolił głowę i wygląda o wiele lepiej niż kiedy miał włosy.:) a może akurat że też będziesz wyglądał lepiej niż z włosami nie trać pewności siebie i nie załamuj się wielu facetom jest lepiej bez włosów :)

Gość monika3157
peruka lipa i tupecik tez... przeszczep spoko jesli znajdziesz odpowiedniego lekarza

Gość PAweułłłł_26
właśnie znalazłem ostatnio, że robią takie peruki z prawdziwych włosów i przyczepiają ją na stałe do prawdziwych wyglądało to na filmie bardzo dobrze, ale koszt ok 7 tyś właśnie i trwałość około 4-5 lat, a przeszczep sam nie wiem wydaje mi się, że za dużo tego by musiało być koszt jednego włosa to 7zł a 1000 to chyba by było za mało wydaje mi sie tak.