Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tancereczka123

Problem z sikaniem.Pomocy!

Polecane posty

Gość tancereczka123

Mam nietypowy problem z sikaniem,mianowicie gdy jestem w miejscu publicznym np:szkoła,restauracja,u kogoś w domu to jak jestem w łazience to siedze na kiblu i nie moge sie wysikać cos mnie blokuje czasem mam to samo nawet u siebie w domu jak słysze kogoś za drzwiami siedze siedze i nic .Pamiętam że jak byłam mała ok. 6-7 lat i jeździłam z rodziną na wakacje i chodziliśmy np nad rzeke nad jezioro to np moja siostra lub kuzynki sikały w krzaczkach a ja szłam kucałam i kucałam i nic ://// Od tamtej pory nie miałam potrzeby sikać w ,, krzaczkach '' ale boje sie że w koncu będe musiała np jak będe nad rzeką i pęcherz bedzie mi pękał a ja nic nie dam rady po prostu :((( Co mam zrobić??! Pomocy! I jeszcze jednego sie boje, bo pierwszy raz przede mna więc boje sie że będzie to samo i że już jakoś sie przelamie i dojdzie do stosunku to partner w skrócie ujmując we mnie wejdzie i nie będzie mógł wyjśc tylko sie zablokuje we mnie i pogotowie będzie musiało przyjechać a mu w takim ,, położeniu " :O ;( Boje sie tego odkąd nauczycielka nam w szkole opowiadała o takich przypadkach. Pomóżcie jak sobie z tym poradzić bez pomocy psychologa !!://(sorki jak zła kategoria ale nie wiedziałam co wybrać )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować