Gość tancereczka123 Napisano Luty 7, 2014 Mam nietypowy problem z sikaniem,mianowicie gdy jestem w miejscu publicznym np:szkoła,restauracja,u kogoś w domu to jak jestem w łazience to siedze na kiblu i nie moge sie wysikać cos mnie blokuje czasem mam to samo nawet u siebie w domu jak słysze kogoś za drzwiami siedze siedze i nic .Pamiętam że jak byłam mała ok. 6-7 lat i jeździłam z rodziną na wakacje i chodziliśmy np nad rzeke nad jezioro to np moja siostra lub kuzynki sikały w krzaczkach a ja szłam kucałam i kucałam i nic ://// Od tamtej pory nie miałam potrzeby sikać w ,, krzaczkach '' ale boje sie że w koncu będe musiała np jak będe nad rzeką i pęcherz bedzie mi pękał a ja nic nie dam rady po prostu :((( Co mam zrobić??! Pomocy! I jeszcze jednego sie boje, bo pierwszy raz przede mna więc boje sie że będzie to samo i że już jakoś sie przelamie i dojdzie do stosunku to partner w skrócie ujmując we mnie wejdzie i nie będzie mógł wyjśc tylko sie zablokuje we mnie i pogotowie będzie musiało przyjechać a mu w takim ,, położeniu " :O ;( Boje sie tego odkąd nauczycielka nam w szkole opowiadała o takich przypadkach. Pomóżcie jak sobie z tym poradzić bez pomocy psychologa !!://(sorki jak zła kategoria ale nie wiedziałam co wybrać ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach