Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29 lat ona

Co ja mam zrobic w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość 29 lat ona

Jestem z Facetem 3 lata. Zareczylismy sie w lipcu planujemy slub no ale...wczesniej gdy bylam jego dziewczyna bylo ok- z jego matka teraz po zareczynach matka robi wszystko by utrudnic nam kontakty facet 31 lat mieszka z nimi, planuje po slubie zabrac go do siebie bo tam zycia nie ma- wieczne awantury o mnie ze zabieram syna jedynakiem jest, ze jestem nieodpowiednia a wczesniej bylo ok, nie chce sie rozpisywac, problem jest taki ze teraz on ma watpliwosci i stwierdza ze lepiej jak narazie slubu nie bedzie a najlepiej jak sie rozstaniemy po 3 latach ale w kontakcie bedziemy. To jest chore! Facet w tym wieku liczy sie z matka? A te plany? Te 3 lata? Matka mnie lubiala byla spoko do czasu zareczyn, od tego momentu jest wobec mnie wrogo nastawiona. Moi rodzice ich lubia i jego a jego? Juz sama nie wiem ;-( Rozmawiam z nim na ten temat to mowi mi bym zrozumiala jego matke, ze ma go jednego i musi byc z nimi ;-(

Gość 29 lat ona
Kocham go i nie potrafie o tak kumplowac sie, a jak juz wole to zakonczyc. Pytam go czy mnie kocha odpowiada sam juz nie wiem. Nie rozumiem ;-(