Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam kogoś mieć skoro od początku

Polecane posty

Gość gość

... wychodzę z założenia że jestem gorsza od niego? Boję się. Bardziej albo mniej. w rozmowie cały czas próbuję nie wyjść na głupka. Dochodzę czasem do idiotycznych wniosków, o których wiem, że są głupie, ale wwiercają mi się w świadomość. Nie zbuduję żadnego związku, zachowując się tak. Co najwyżej jakiś idiota będzie chciał mnie złapać i mną manipulować.

Gość gość
I mam tak od dawna...

Gość gość
Musisz się trochę przetransformować ;) pokonać swoje leki jeśli masz, popracować nad samooceną.. powinno być lepiej :)

Gość gość
http://www.youtube.com/watch?v=XLYhFwLUNi4 Posłuchaj tego i podnieś swoje poczucie własnej wartości. W gruncie rzeczy sama odpowiedziałaś sobie na swój problem. Towarzystwo osób ostro zakompleksionych bywa bardzo nieprzyjemne. Chcesz być taką partnerką? A może sama chciałabyś takiego partnera? Jeśli chcesz związku (mówię o DOBRYM, stabilnym związku), to zacznij od siebie. Zainwestuj w różne techniki samoakceptacji. Gdy podejmiesz ten wysiłek, spotkasz odpowiednią osobę.

Gość gość
Dziękuję :-) wiecie, że ja rzeczywiście przez to swoje myślenie "ubożeję" - jeszcze jak miałam 16-18 lat to się aż tak nie blokowałam (chyba dojrzewanie mi.. pomagało), przyjaźniłam się z ludźmi w wieku 30 lat, a na aktualną chwilę (lat mam 21) nie potrafię porozmawiać nawet z ludźmi w moim wieku, bo mam wrażenie że jestem za "głupia" I - ja byłam nawet u psychiatry, brałam leki na lęki (mam je często i silne), i NIC nie pomogło... uhm.

Gość andkaa
Większość "za głupich" nie ma żadnych oporów przed autoprezentacją, więc zapewne głupia nie jesteś, tylko za bardzo się przejmujesz. Daj na luz. Nawet najmądrzejszym zdarzyło się w życiu powiedzieć coś w stylu "Muchy się rodzą z g***a". Tekst mojego kolegi.

Gość gość
A co robisz na codzień?

Gość gość
Jeżeli chodzi o takie podstawowe zajęcia, to studiuję..

Gość gość
Mam to samo..

Gość gość
Teraz rozmawiam z takim jednym facetem, ale najzwyczajniej w świecie.. boję się z nim gadać, jestem zbyt... wycofana (jak na mnie, bo ja potrafiłam być naprawdę otwarta)

Gość gość
masakra

Gość gość
...