Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to naprawdę ja

pogadam z fajną laską

Polecane posty

Gość po co się podszywać
? po to żeby mieć bekę z takich osłów jak ty ! :D

Gość Xduchowny
Tak jak cały czas twierdziłem... Dalej twierdzę -buraczki same rosną i nawet pielęgnować ich nie trzeba... tylko kiedy przerosną to już bez smaku niestety... To odnośnie podszywającego.

Monika . To nie byl zaden przytyk . Ale biarac rzecz logicznie tracimy tu t. Spac tylko czas . A ja nie moge spac i mam ochote troche pomarnowac wlasnie .

Monika rozumiem.ze jedna reka piszesz a druga przyciskasz guzik krzesla elektrycznego gdzies w wiezieniu w teksasie ;)

Gość po co się podszywać
Xduchowny ... zwolniłem ci nick ??? to lepiej nie burakuj , tylko skomlaj do tej waszej ślicznotki :D podszywać się pod was - szkoda czasu ! mdli mnie od tego topiku . Nie wysilajcie się inteligentnymi odp ,nie przeczytam ich bo spadam stąd

Gość Xduchowny
Miło jest na plaży o zachodzie słońca... Gdzie fale szumiące czerwienią muskane dzień żegnają... A Ona i on dłońmi splecieni... odbicie na piasku o wschodzie zostawią... Zachowując dla siebie w myślach głęboko chwilę które noc przyniosła...

Gość Xduchowny
Samo życie... Czasem nawet sobie trzeba dać odpocząć od szarości co do okoła maluje mam scenariusz.

Naprawdę Ty wstręciuchu po raz kolejny i znowu masz nie zbite dowody.Aż sprawdziłam............. Dobra nie będę rzucać słów na wiatr. Hmmmmm......Jesteś słodki:)

To skoro juz rapujemy .... Lubie umierać co noc , tak na próbę i płynać przez półjaźń z szarym Morfeuszem Negować realne codzienne i szare I tak zapominać że jutro , że muszę ...