Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys samosia

facet za granica... zdrada?

Polecane posty

Gość kiedys samosia

Moj facet pracuje za granica a na weekendy jest w domu... Notorycznie zdarza sie ze jak jest tam to odbiera telefon kiedy mu sie podoba, albo kiedy mu pasuje. Wymysla rozne historyjki, a to ze 3 dni nie mial zasiegu, nagle ma, albo teraz ze tel mu upadl i nie dzialal 3 dni a dzisiaj po przejechaniu granicy nagle sam sie naprawil. Zrobil ze mnie zazdrosna wariatke przed swoja rodzina, ktora twierdzi ze on by mi tego nie zrobil, ze on taki nie jest, ale moja intuicja mowi mi co innego, do tego coraz czesciej dochodza sny o tym ze mnie zdradza. Mieszkam w jego rodzinnym miescie i nie mam nawet zadnej kolezanki zeby sie wygadac... Wiadomo ze osoba trzecia powiedzialaby mi co o tym mysli, bo rodzina wiadomo ze go zawsze obroni. Dzisiaj tez wrocil, ogarnol sie i polecial w dluga... jak do niego zadzwonilam to powiedzial ze chce byc sam bo przywitalam go ze zla mina, jak mam go witac za te jego telefony? Mamy dziecko i boje sie ze jest ze mna tylko dla niego... a najlepsze jest to ze z normalnej dziewczyny zrobil ze mnie zakompleksiona i zazdrosna wariatke, ktora jak glupia sie stara o niego, zeby mial czysty dom, i jego ukochane obiadki

Gość O9ii9ii9i9i9i
ach

Gość nikkkiiita
Dziwne i podejrzane

Gość pseudo gosc
Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa...

Gość kiedys samosia
Dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi...

Gość jaaaaq
Co o tym myslicie?

Gość gość
pseudo gosc Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... xxx tak? a jak rozmawiać z kimś, kto wcale nie chce z tobą rozmawiać

Gość i ja i ja
nie ufam mu a jestem facetem. dal d**y i tyle, nie licz ze sie przyzna, planuj nowe zycie

Gość kiedys samosia
Nie ma go jeszcze w domu a ja pi********ta czekam...

Gość kiedys samosia
Jak tu planowac nowe zycie jak nie ma kogos kto by wsparl, chociazby rozmowa, jestem tak zakompleksiona ze boje sie ze sama z dzieckiem nie dam rady. Nie mam wyksztalcenia, pracy, a do rodzinnego miasta nie wroce, bo nie ma do kogo.

Gość gość
Nie mam wyksztalcenia, pracy xxx na własne życzenie! nikt ci nie zabraniał się uczyć!

Gość gość
Uczyć możesz sie teraz i znależć prace.Dla faceta nie porzuca się nauki i pracy.

Gość kiedys samosia
Wiesz, rozne historie sie zdarzaja. Nie bede tu pisac zyciorysu. Na szczescie jestem przed 30 i jeszcze moge cos z wyksztalceniem zrobic, tyle ze jest jeszcze cos takiego jak nagle ataki paniki i to mnie czasami paralizuje przed dzialaniem. Pracy sie nie boje, moge zapierniczac w spozywczaku czy magazynie, tyle ze boje sie czy dam rade wiazac koniec z koncem...

Gość gość
Nie bój się tylko działaj :) Najpierw porozmawiaj z facetem. Potem podejmuj decyzje o samodzielnym zyciu. NA nauke nigdy nie jest za póxno. Ktos odemnie z rodziny poszedł na studia w wieku ok. 50 lat i teraz ma mgr. i lepiej płatna pracę. Nie bac się młoda jesteś :)

Gość dyskuswoman
Jasne, szkole mozesz w kazdej chwili zrobic tymbardziej ze jestes mloda. Coraz mniej kobiet ktore pracy sie nie boja... Twoj facet to d***k, nie jeden chcialby miec kobiete ktora dba o dom i czeka na niego calymi tygodniami

Gość gość
100% zdrada. Przed rodziną udaje niewiniątko. Zapewne był rozpieszczany za malego. Udaje takiego poszkodowanego i ty jestes ta najgorsza. moim zdaniem nic nie mozesz zrobić jak złożyć wniosek o alimenty i się rozejść.

Gość gość
Jestem facetem, mogę się wypowiedzieć jak widzę to z mojej perspektywy?

Gość gość
wyjedź razem z nim za granicę

Gość kiedys samosia
Do goscia z godz 8, jak najbardziej...

Gość gość
Wrocil na drugi dzien, rzekomo spal u mamusi... wierzyc mu?

Gość kiedys samosia
Wrocil na drugi dzien, rzekomo spal u mamusi... wierzyc mu?

Gość kiedys samosia
Moze sa tu dziewczyny ktorych partnerzy tez pracuja za granica i napisza jak sobie radza z problemami podobnymi do moich...

Gość kiedys samosia
Widze ze wiekszosc woli lzejsze tematy...

Gość gość
Widze ze osoba prowadzi monolog

Gość gość
Moj tez za granica. Ciezkie to zycie...