Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa hahha wyszło na moje

Polecane posty

Gość gość

zdemaskowałam stara jędze. wiecznie tylko pieniądze i pieniądze, mało i mało. mąż dawał jej tyle kasy że masakra a mąż bez slowa wysyłał bo w Polsce tak źle, opłaty duże, lekarstwa to kto jej pomoże. ma poza mężem 5 córek ale ich nie poprosi bo skąd by miały. Ja robiłam awantury bo ileż można, żarlismy się jak cholera... przyjechalismy w odwiedziny, mąż czegoś tam szukał starego więc zmuszony był poszperać po szafach i kątach a tam nowe garczki, kołdry, robot kuchenny i mata do masażu... wszystko z pokazów, z teściem na raty brali. spłacic teraz nie moga bo mają i inne kredyty a garczki i cała reszta schowane głeboko i zakopane. mąż jeszcze zjebe dostał żeby się nie wcinał bo on na to nie daje :D no i po problemie z teściową, bo mąż zrobił jej jazde i powiedzial że prędko się nie pokaże :D :D :D

Gość gość
"garczki" :D:D:D:D:D padlam!

Gość gość
kto cie rzeźbił?

Gość gość
kolejny temat o teściowe..chorej psychicznie ..jak tak prześledzić , to te tematy tak się pojawiają " rzutem na taśmę"...nic tylko w psychiatryku wtedy neta udostępniają..

Gość gość
dobrze, ze chociaż tobie jednej się fuksło i będziesz mieć ja z głowy na jakiś czas. ale swoja drogą sobie baba piwa naważyła no no tam jedną rzecz z pokazów to jeszcze by przeżył, ale aż tyle??? i tego nie używać teraz te stare kocmołuchy tak myślą, że młodzi nie wiadomo ile pieniędzy mają i trzeba z nich ciągnąć

Gość gość
do gościa wyżej....neta w psychiatryku ciąg dalszy... a tak na marginesie , ty też będziesz kiedyś starym kocmołuchem...nawet się nie obejrzysz kiedy ten temat to prowo...bo inaczej twój mąż to najgorszy padalec,że z taką idiotką żyje..ale nie martwcie się...to do was wróci...wasze dzieci wam " zapłacą" i to z nawiązką..bo wzór mają do tego" idealny"