Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

follixin używal ktoś ?

Polecane posty

Gość gość

Witam Używał ktoś z was może w/w preparatu ? Są jakieś skutki ubocznie i czy faktycznie jest tak skuteczny ? Pytam ponieważ mam 23 lata i zauważyłem że robią mi sie zakola tzn nie są aż tak bardzo widoczne ponieważ mam obecnie nieco dłuższe włosy ale jak je zetnę to dosyć rzucają sie w oczy i chciałbym własnie jakoś zaprzestać dalszemu wypadaniu/nie rośnięciu włosów.

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
F5

Gość gość
odświeżam

Gość Gosc 30
Witam używam follixin juz miesiąc*****erwsze efekty zauważyłem już po 2 tyg Tyle ze do kapsulek dołozyłem szampon seboradin na wypadanie włósow który kosztuje ok 20 zl i wystarcza na ok 3 miesiące przy codziennym myciu. Bo ten dx2 akurat mi nie słuzył:) Follikin na necie widziałem już za 125 zl za opakowanie. Pozdrawiam. Sorki za byki.

Gość gość
To używał ktoś ?

Gość gość
Nie, ale uzywam piankę do wlosow revitalash i potwierdzam jej skutecznosc.

Gość gość
Może ktoś jeszcze coś doda ?

Gość gość
Nikt nic nie doda, bo pianka revitalash jest najlepsza

Gość gość
anyone ?

Gość karol773
Mając 22 lata zauważyłem,że robią mi się zakola i to nie jakieś małe których nie widać zawsze nosiłem trochę dłuższe włosy to nie było widać ale jak moja dziewczyna poprosiła mnie bym ściął. I tak więc od momentu ścięcia moich włosów miałem straszny kompleks,chodziłem cały czas w czapkach by nie pokazywać tego ludziom, aż pewnego dnia moja dziewczyna przyniosła mi w prezencie Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl jakoś byłem sceptycznie nastawiony bo jak to może pomóc ale myliłem się w miesiąc widziałem już efekty i mogłem zdjąć czapkę;)

Gość adam33

Stosowałem Follixin po tym jak przeczytałem ten artykuł https://www.zadbaj-o-wlosy.pl/follixin/ i niestety nie zauważyłem efektów. Zamówię jeszcze Profolan, może on da jakieś rezultaty i włosy zaczną na nowo rosnąć. Oby.