Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z kanapy

kobieta pełna sprzeczności jak postępować pyt

Polecane posty

Gość gość z kanapy

Witajcie dokładnie rok temu poznałem dziewczynę w pracy , staliśmy na promocji w markecie Zagadałem, zmieniła pracę na hostessę citybanku i dostałem jej numer (raczej wzamian za usługę-kartę city i prowizję dla niej) po zabawie w kotka i myszkę i w końcu postawieniu kawy na ławę, ze jeśli mamy się bawić, to ja dam sobie spokój napisała, że w końcu ma czas i możemy się spotkać nie nastawiałem się na zbyt wiele ale na końcu powiedziałą, "do zobaczenia-mam nadzieję" zdziwiłem sie tym-na nast dzień napisałem smsa, ale nie odezwała sie DZIWNE spotkałem ją w lipcu,odwiedzałem ją już przy okazji innej pracy potem wyjechała dała sie zaprosić na fb podała swój nowy numer-o dziwo! złożyłem życzenia urodzinowe w październiku-było jej miło i potem cisza No i ostaecznie 7go listopada stwierdziłem że musze zweryfikować ten numer czy odbierze dzwoniąc . Nie odebrała, juz miałem kasować numer, kiedy napisałe "nie mogę teraz rozmawiać, ale zadzwonię do ciebbie w niedzielę, ok? miło mi że o mnie pamietasz" x no i..nie zadzwoniła x zależało mi na niej, ale nie chciałem okazać zbytnniego zainteresowania, desperacji,, nie chciałem sie narzucać, ale było mi z nią tak jakoś przyjemnie ALE NIE ROZUMIEM jej zachowania x czy ktoś może mi powiedzieć, czemu jej zachowanie było takie sprzeczne? czy odezwać się jeszcze?

Gość gość
zawsze dobrze s spytać o co kaman, co nie? odezwij się jeszcze

Gość gość z kanapy
wiem, że troszkę czasu minęło chyba za mało tworzę sobie okazji do poznawania nowych kobiet ale mam tak, że jak mi jakaś "wpadnie do oka", to jestem wytrwały, ale już teraz nie wie co zrobić

Gość Cindy CrowFord
a tzo ja wruszka jestem?

Gość gość
W życiu bym się już do takiej laski nie odezwał. Jak sobie chce pogrywać, to niech wróci do gimnazjum. A ty się nie poniżaj, bo jesteś jak piesek.

Gość gość
jesli to nie jest desperacja, to nie wiem co to jest! A laska cie kompletnie olewa, tylko nie chce powiedziec ci wprost zebys dal sobie spokoj.

Gość gość z kanapy
to po co mi ona w znajomych...

Gość gość z kanapy
wykasować, nr skasować? po co ja się tak męczę, bez sensu A czy mój wiek-lat prawie 29 jeszcze daje mi jakąś perspektywę na poznanie kogoś? zbierałem się dłuugo po poprzednim i nie wiem, jak to minęło

Gość gość
spotykaj się z innymi kolego glowa do gory!

Gość gość z kanapy
gdzie popełniłem / popełniam błędy?

Gość gość
przede wszystkim za bardzo się czaisz mniej rozkminy, więcej inicjatywy i wyjaśnień

Gość gość
znowu - zawsze szczery, po krzyżykach poznaję.:P

Gość gość z kanapy
nie, ja to gość z kanapy krzyżyki po prostu w odstępach nie wchodzą jako spam- bo kropki tak szczery - tak ale- nie zawsze

Gość mrr zodiac
wyjaśnij to sobie z nią

Gość gość
ja nie widze tu żadnej sprzeczności. Natomiast jeśli chcesz moje zdanie na temat twojego zachowania: napisałeś smsa? 29 lat to raczej bym sie spodziewała telefonu. smsowanie wymaga żeby kobieta ci odpisywała, to słaby sposób. PO drugie- sam chciałeś założyć tą kartę, ona na pewno cie do tego nie zmusiła. A jak nie chciałeś karty to tym bardziej dziwne że ją założyłeś. Pewnie dałaby ci ten numer bez problemu gdybyś spytał. "nie odebrała już miałem kasowac numer" - bez komentarza. Jak ktoś nie odbierze telefonu to od razu kasujesz numer? Jak dla mnie to paraliżuje cię strach przed zaproszeniem jej gdzieś wprost (okazaniem zainteresowania) i w efekcie zachowujesz się jakbyć chciał a nie mógł, i sam zacząłeś te gierki.

Gość Escobar997
jest zasadniczo jedna zasada, jak baba cie przerasta, to nie fikaj, czaisz?

Gość gość z kanapy
gość 18.30 masz racje , sam zacząłem Mam niewyrobione poczucie wartości własnej niestety-taka jest prawda W ogóle sam zaskoczyłem się, że powiedziała mi po spotkaniu _do zobaczenia-mam nadzieję Ponieważ jak zagadałem do niej 1 szy raz, była raczej taka dość obojętna może mnie poznała i się przekonała na spotkaniu Raz byłem w związku i zepsułem go pierwszy, żeby nie być odrzuconym, tylko że to było baardzo dawno temu A kochałem tę kobietę Wpadłem w wielkiego doła, bo sam nie rozumiałem swojego zachowania-dlaczego sabotuję swoje marzenia Chodziłem na terapię, czytałem dużo siążek-dziś wiem, że to lęk przed bliskością, spowodowany brakiem wzorców w rodzinie z problemem alkoholu Lęk przed sukcesem Przed tym, czy dobrze wypadnę Czy się sprawdzę I robię wszystko na opak, nie chcę tak! Bo jak można kogoś kochac i wręcz i sprowokować go , żeby związał się z kimś innym? (mowa o ex), ile razy można popełniać te same błędy, hm?

Gość mrr zodiac
dopóki się nie nauczysz na nich. proste

Gość gość
trafiłeś na p*****lniętą babę gdybyś jej się podobał i nie miałaby 20stu innych do wyboru pewnie by sama zaproponowała randkę jakaś laska która lubi pogrywać i trafiła na ofermę który siedzi i analizuje jak baba zachowujesz się jak baba i dziwisz się że laska cię nie chce ? a co ona lesbijka ?

Gość gość z kanapy
skasować do niej kontakt z fb i telefonu? czy to właściwie nie ma żadnego znaczenia? póki mam ją w znajomych zaśmieca mi tylko głowę chyba

Gość gość z kanapy
jak zawsze szczery ..to co szczerze zrobić, by ćypą nie być? i czego nie robić

Gość mrr zodiac
rób co uważasz mosc****anie