Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochalem sie w grubej dziewczynie.

Polecane posty

Gość gość

Zakochalem sie w grubej dziewczynie ale wstydze sie kolegow . Zalezy mi na niej ,ale boje sie co koledzy powiedza .Co robic ?

Gość gość
Kolego oj tam oj tam gruba teraz później się odchudzi:D a tak serio to widzisz gruba schudnie a brzydota brzydoota zostanie wiec plus że gruba a nie brzydka :D mówie ja kobieta puszysta:D

Gość gość
Ja to wiem , ale co kumple powiedza ?

Gość gość
Jest ladna na twarzy , ale ma spora nadwage . Mnie to nie przeszkadza ale boje sie ze w oczach kumpli bede posmiewiskiem bo oni wola tylko szczuple d**y , nawet jesli z twarzy sa niewyjsciowe .

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na kolegow z nimi zycia sobie nie ulozysz a z ta dziewczyna moze tak. Nie wazne czy gruba czy chuda wazne co ma w srodku ! Znam wiele grubych kobiet i sa wspaniale z charakteru a to sie liczy ! Koledzy gdy ja poznaja rowniez ja polubia jesli sa twoimi kumplami to powinni ja zaakceptowac :)

Gość gość
nie patrz na kolegow, spelniaj swoje marzenia i pragnienia, piekno buzi jest wazniejsze niz wychudzone kosci

Gość czterdziecha co ma pecha
To powiem Ci coś z perspektywy grubej kobiety.Odkochaj się .Bo nie ma nic gorszego niż to, że ktoś kogo kocha wstydzi się ciebie.Raz w życiu - od "dorosłęgo" faceta usłyszałąm "wstydziłbym się z tobą pokazać". Chyba wtedy zabił we mnie całą atrakcyjność i pewność siebie.NIGDY JEJ NIE ODZYSKAŁAM.Jeśli kochasz tą kobietę daj jej spokój.

Gość gość
Nie wiem czy sie jej wstydze , chyba nie bo ma ladna buzie , ale boje sie glupich komentarzy kumpli . Z drugiej strony bardziej zalezy mi na niej niz na kumplach . Nirozumiem jednak dlaczego szczupla sylwetka jest wazniejsza od ladnej twarzy . Prosze jednak o wypowiedzi facetow , bo wiadomo ze kobiety beda stawac po stronie mojej dziewczyny .

Gość gość
i tak całe życie chcesz żyć dla kolegów bez odwagi do własnego zdania i szczęścia ;/?

Gość gość
Do czterdziecha co ma pecha Odchudz sie dziewczyno i cen sie , badz droga , nie oddawaj sie byle komu , seks tylko dla tego kto cie pojmie za zone !

Gość gość
wiesz co powiem ci, bo sama bylam ta gruba. bylo kilka sytuacji ze facet z powodu mojej nadwagi mnie odrzucil, ze mnie olal itp.. az znalazlam takiego, ktory mnie kochal z moimi kilogramami . Ba. olal kolegow i innych ludzi, liczylam sie ja, i to jaka jestem. a pociag mial i to nieziemski. ja sobie schudlam, i nagle ci wszyscy co mnie olali, przybiegli do mnie i blagali wrecz zebym chciala z nimi porozmwiac, a co dopiero mowic o spotkaniu.a do tego moj ma z******ta laske , a jego kumple nie moga sie na mnie napatrzec i ciagle zasypuja mnie komplemenami . Oczywiscie nie stalo sie to z dnia na dzien, on mnie zmotywowal, ale w taki sposob, ze czulam sie kochana i czulam jego wsparcie. Nikt nie lubi nadwagi. Przeszkadzala ona mnie i jemu, ale nie miala znaczenia czy bedziemy razem czy nie. Ja jestem szczesliwa bo ta bariera zostala przeze mnie pokonana i mam pewnosc do mojego faceta i on tez jest szczesliwy bo z jego pulchnej kobietki ktora miala same waleczki zrobila sie taka fajniutka drobna kobietka. Ostatnio ciagle mowi o tym, ze chce spedzic ze mna reszte zycia ze mysli jak mi sie oswiadczy itp itp . Ja mam 22 on 23 .

Gość gość
ile masz lat

Gość gość
29

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
zjedz ją :* nie będzie już taka gruba :*

Gość nowy użytkownik
Skoro się jej wstydzisz to chyba jednak jej nie kochasz, jak się kogoś szczerze kocha to się go akceptuje takim jakim jest. Z drugiej strony skoro tak ważne jest dla Ciebie zdanie kolegów to może niech oni Ci wybiorą dziewczynę? być może wtedy ich uszczęśliwisz ...ale raczej nie siebie. To twoje życie i Ty sam decydujesz o swoim szczęściu. Możesz też żyć pod dyktando kolegów i udawać kogoś kim nie jesteś. Męczyć się z kimś, kto Ci zupełnie nie odpowiada i Cię nie rozumie ale za to mieści się w przedziale wagowym według Twoich kolegów. Smutne to ale prawdziwe. Poza tym jaką masz pewność, że ta dziewczyna kocha Ciebie? Ostatecznie musisz sam zdecydować na jakim szczęściu Ci bardziej zależy ? Twoim czy może Twoich kolegów?

Gość nowy użytkownik
generalnie są dwie opcje albo ona zupełnie do Ciebie nie pasuje i nie zawracaj jej głowy albo.... to może być najwspanialszy podarunek od życia jaki kiedykolwiek dostałeś :)

Gość gość
ONA TERAZ ma nadwage,a co bedzie za pare lat...a kobiety z wiekiem juz nie ta przemiana i tyja...tylko wspolczuc

Gość gość
KOBIETA z nadwaga ma juz zepsute cialo ,ktore juz nigdy nie bedzie ladne ,nawet jak schudnie nie bedzie miala ladnego ciala,bo juz nadwaga zostalo one zniszczone....nie oszukujmy sie i cwiczenia nie pomaga !

Gość gość
Wybierz czy wolisz dziewczyne czy kolegow. Jesli tego nie uszanuja to zmien towarzystwo... Z kolegami pojdziesz za reke do kina? Wobór jest prosty i zalezy od Ciebie Codziennie nowy odcinek http://bajeczki.org

Gość gość
DAJ SPOKOJ z baba ktora ma brzydkie cialo...Kto bzyka brzydkie cialo ? desperaci badz masochisci..badz niedozywieni..

Gość gość
Przeciez ona ,ta otyla nawet jak schudnie nigdy juz nie bedzie miala ladnego ciala,po co ci baba z brzydkim cialem ??? i wieczna walka z kilogramami ,cale zycie..

Gość gość
autorze chyba jeste sz facetow z seri masochista ,badz masz niedwage,chudy jestes...

Gość gość
KObieta ma nadwage bo: -albo LENIWA tak naprawde bez konsekwenscji ,,albo jest chora.to sa dwie przczyny otylosci ,nadwagi..

Gość gość
Prawdopodobnie większość wypowiedzi napisały kobiety, które oprócz szczupłej sylwetki nie mają do zaoferowania nic innego i świadczy to jedynie o pustostanie ich umysłu. Kobieta może być piękna zarówno ta szczupła jak i tak gruba, każdy ma inny gust.

Gość PiotrZ
Jesteś facet czy szelki? Miej swoje zdanie! Jeśli w tej chwili nie postawiles na swoim to juz zawsze będziesz żył pod dyktando innych i du** z Ciebie nie facet.

Gość PiotrZ
Jesteś facet czy szelki? Miej swoje zdanie! Jeśli w tej chwili nie postawiles na swoim to juz zawsze będziesz żył pod dyktando innych i du** z Ciebie nie facet.