Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótcepiekna

Usuwanie znamion laserem CO2

Polecane posty

Gość wkrótcepiekna

Witajcie, za dwa miesiące poddam sie zabiegowi laserowego usuwania znamiona z twarzy. Obawiam się bólu, ktory ma wystepowac podczas wstrzykiwania znieczulenia oraz efektow koncowych z racji tej ze moje znamie jest dosc spore (1,5cmx 2cm) Dlatego chcialam zapytać tych ktorzy mieli wykonywany taki zabieg, czy ból jest duzy? Czy moglabym prosic was o zdjecia przed w czasie i po wygojeniu sie rany?:) z góry dziękuje:*

Gość takaja345
miałam robioną brode i okolice, powiem ze ból jest znaczny( strzały prądu nie są przyjemne) i jezeli miałabym wykonac zabieg na całej twarzy chyba bym potrzebowała przerw przy zabiegu..nogi mi skakały, ale dałam radę..tak więc zacisnij zęby i do przodu;)

Gość wkrótcepiękna
Hej dzięki za odpowiedz:) ale ty usuwalas jakies znamie czy poprostu odmladzalas sie? Jezeli usuwalas znamie moglabys opisac jak ci sie to goilo po zabiegu? ile byl ten strupek itd?

Gość takaja345
usuwałam dołeczki i przebarwienia po tradziku..po zabiegu bardzo bolało i pojawiałą się krew..nie dotykałam tego..przez dwa dni miałam skorupę była jak papier scierny ..po trzech dniach juz jest wporządu ,,zaczerwienie i lekkie łuszczenie skóry. Pierwsze dwa dni smarowałąm mascią na gojenie skórne. a teraz tylko oliwka,,fajnie nawilża,

Gość wkrótcepiękna
wielkie dzieki za odpowiedz:*