Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam ochoty sie spotykać z koleżankami

Polecane posty

Gość gość

Wkurzona jestem, bo jutro muszę tłuc się z rocznym dzieckiem na spotkanie. No bo na propozycję spotkania nie odpowiem przecież "nie chce mi się z wami spotkać" :/

Gość gość
A to niby dlaczego? Zjedzą cię jak nie przyjdziesz czy jak?

Gość gość
Wymyśl, że mały trochę gorączkuje i z bani.

Gość gość
Haha niestety tak się już tłumaczyłam. Dwa tygodnie temu. Z tym że mały naprawde był chory

Gość gość
Choroba nie wybiera :) a poza tym może warto znaleźć nianię na kilka godzin i się zrelaksować?

Gość gość
dziecka też nie zamierzasz uczyć asertywności?:O

Gość gość
właśnie nie bezdzietne :D Jedna ma dzieciaka półrocznego ale to ja muszę częściej zapitalać do niej a druga dwoje dzieci tyle że dużo starsze już podchowane więc ich tak jakby nie było

Gość gość
Albo przeprosić i wytłumaczyć, że jesteś zmęczona życiem, dziecko wysysa energię, a badania pokazują, że znajdując partnera tracimy dwóch przyjaciół, nie znam badań ilu się traci mając dziecko, ale pewnie ze trzech, więc statystyka się zgadza.

Gość gość
asertywność to prawdziwa sztuka wymaga sprytu słownego. Ja niestety nie mam do tego talentu

Gość gość
ale wiecie co ? Jutro dam im odczuć że jestem zmęczona życiem hehe bo to prawda. Będę niewiele mówić

Bardzo się dziwię, że Wam tzn im :p się chce latać na spotkania z dziećmi :o ja zawsze szlam bez, ale moje oleżanki nie miały dzieci. A jak chciały spotkać dziecko musiały przyjść do mnie do domu :) nie widzę żadnej rozrywkowej częsci spotkania z takimi małymi dziećmi...co innego większe, ale tak :o

Gość gość
Nie ma co iść i zamulać, lepiej nie iść :/ jak już się wymęczysz drogą, to chyba przyjemniej skorzystać z kontaktu. Koleżanki mogą nie zauważyć twojej małomówności i tylko będziesz siedzieć nadąsana jak siedmiolatka :D