Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek23

Co to może oznaczyć?

Polecane posty

Gość Marek23

Witam, mam pewną koleżankę, poznałem ją w tym roku na studiach i była cały czas dla mnie miła, wspólnie spędzaliśmy ( znaczy nie,że dwoje,ale grupą), lecz nagle zrobiła się opryskliwa i neguje wszystko co powiem. Jaka może byc tego przyczyna?

Gość gość
1. ma PMS 2. drażni ją to co mówisz 3. wyładowuje na innych swoje flustracje 4. jest w ciąży 5. ma po prosu taki humor: - zabrakło w sklepie jej ulubionych słodyczy - ma niegrzecznego kota 6. brakuje jej seksu 7. facet ją rzucił 8. ona rzuciła faceta 9. podobasz jej się 10. nie podobasz jej się i jesteś nudny/namolny 11. oraz 1000 innych powodów- nie wnikaj

Gość agatttttttttttta
być może zrobiłeś czy powiedziałeś coś co ją uraziło. Wiesz czasem zdarza się tak, że mężczyzna powie coś, czasem jakiś np głupi żart który kobietę urazi , bo kobiety są bardzo wrażliwe emocjonalne itd, czasem maja jakieś kompleksy i niesione nimi coś odbiorą źle.. coś zwykłego w czym mężczyzna wcale nic nie miał nic złego na myśli i nawet nie wie że uraził. To wszystko co pisze to jednak tylko czyste dywagacje i tak naprawdę jedyne co możesz zrobić to zapytać tej dziewczyny o co chodzi. Jesteś facetem wiec jak facet się zachowaj, konkretnie powiedz jej że nie jest C**przyjemnie gdy ktoś robi złośliwe uwagi w Twym kierunku w szczególności gdy nie wiesz czym sobie na nie zasłużyłeś, i żeby powiedziała o co jej chodzi. Jesli nie będzie chciała powiedzieć, pamiętaj o jednym , że nie możesz sobie pozwolić na znoszenie fochów od koleżanki która nawet nie jest Twoją dziewczyną, na pewno nie dopytuj jej potem i nie domyślaj sie o co chodzi jeśli nie powie, ale też nie pozwól na te gierki i fochy, jeśli nie powie o co chodzi to pokaż że masz swoją godność i zamykaj jej buzie gdy jest uszczypliwa odpowiadając pięknym za nadobne.

Gość Marek23
1 odpada, bo to trwa juz jakis czas,2 i 10 tez nie bardzo sie wydaje, bo potem sama pisze,4, 6 i 7,8 też

Gość Marek23
agata tak właśnie robie, to mówi tylko,że lubi się ze mną droczyc,a potem jest dalej to samo,po pewnym czasie

Gość gość
nie odpowiadaj jej "pięknym za nadobne", wystarczy że ona zachowuje się jak dziecko. Wydaje mi się że jej się po prostu podobasz, porozmawiaj z nią szczerze i na osobności. I nie zakładaj niczego z góry.

Gość gość
Mareczku, co do 6 to tak jak pisałam-nie zakładaj niczego z góry. ;) Kobitki są dziwne, może ona tak to okazuje bo jest sfrustrowana, albo jej się podobasz a ona nie chce się sama przed sobą do tego przyznać i dlatego jest nie miła a potem uczucia biorą górę i pisze do ciebie, potem znów to samo aż wpadniecie w friendzone i lipa.