Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatttttttttttta

gdzie????????????

Polecane posty

Gość agatttttttttttta

Zamiast owijać w bawełnę, zaryzykuję że zaraz posypie się na mnie grad negatywnych opinii i przyznam, że pociągają mnie jedynie mężczyźni umięśnieni. Nie wiem z czego to wynika, ale podejrzewam , że może chodzić o poczucie bezpieczeństwa. Przy wyborze partnera kieruję się zarówno osobowością, charakterem jak i wyglądem, ale żeby chcieć przejść do etapu poznawania czyjejś osobowości musi mnie najpierw pociągać fizycznie, bo jak tu być z kimś gdy nie ma chemii w związku?? Niestety jakoś nigdzie panów takich nie widuję....nie spotykam ich na ulicy, ani w miejscach w których bywam, wiem że oczywiście jest ich wielu na siłowni, ale sama od czasu poważnej kontuzji nie mam tam czego szukać, a więc drogie forumowicz-ki, mam pytanie, czy Wy spotykacie takich mężczyzn, a jeśli tak to gdzie?? bo ja już tracę nadzieję...

Gość Aga1111111111
Zależy o jakim umiesnieniu mówisz. Ja często spotykam chłopaków szczupłych, ale którzy sa silni i ładnie maja zbudowane mięśnie. Kazdy ma inny gust.

Gość gość
podzielam twoje fascynacje ;) swojego znalazłam na uczelni :D zresztą na siłowni nie musisz wykonywać takich bardzo obciążających ćwiczeń.. :)