Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak polepszyć sytuację w związku?

Polecane posty

Gość gość

bardzo proszę o porady. Co sprawi że będzie lepiej? Jak wam udało się zażegnać kryzys?

Gość papryczka Chile
http://fishki.pl/fishka,Trzy-pary-chcialy-zapisac-sie-do-nowego-Kosciola,64856.html

Gość gość
Jeśli w związku zaczyna dziać się źle to znaczy ze pojawiła się wyzwolona koleżanka od kawy i trzeba czym prędzej oklepać jej facjatę a wszystko samo wróci do normy :D

Gość gość
nie chodzi tu o osobę trzecią. I na pewno nie w pracy mojego faceta.

Gość gość
Ja nie wiem, te młode kobitki to nie dość że naiwne to i jeszcze i ślepe :D

Gość gość
sprawdzałam i wiem że to nie o to chodzi

Gość gość
a o co chodzi?

Gość gość
założyłam o tym temat "co robić gdy w związku coraz gorzej". Ale potrzebuję porady co zrobić żeby polepszyć to co się dzieje... ostatnio tylko pogarszam

jesli chcesz sensownej , trafionej rady- musisz opisac dokladnie swoja sytuacje. I swoje dotychczasowe proby polepszenia jej.Tak- to sa wrozby z fusow od herbaty .

Gość gość
jest to w temacie "co robić gdy z związku coraz gorzej"

Gość szerkas
A może trojkont pomoże

Gość gość
a ja tego nie chce i robić nie zamierzam. Zresztą wątpię że to coś pomoże raczej zaszkodzi tylko

Gość rasassanii
co to znaczy gorzej ? morze być , przez kasę , kochankę-zdrady, lenistwo , brzydotę , chorobę , monotonność , dzieci , teściowe , brak mieszkania , miejsce , znajomych, brak pracy , niedopasowanie , sex ,itp , itp , opisz trochę sytuację to C***odpowiemy ....

Gość szerkas
sądze ze jesteś kobietą seksowna bielizna

Gość gość
Rób mu loda

Gość rasassanii
:D to C miało być Ci ,,podpowiemy :D

Gość gość
"co robić gdy z związku coraz gorzej" tam jest opisane niemal wszystko. Bielizna na niego nie działa wiem bo kupiłam parę kompletów. Loda mu robię często ale po pierwsze ile można a po drugie jego ulubiony sex to i tak inny

Gość szerkas
jaki seks inny

Gość gość
najlepiej na łyżeczkę często w tym jest anal co mi nie przeszkadza bo mimo oporów polubiłam. To jest pozycja w której musi mało robić i go to nie męczy. Oral lubi owszem ale rzadko no mi samej nie chce się codziennie tego robić

Gość gość
Połykasz? Jeżeli nie to może to go rozkręci. Faceci to lubią

Gość gość
połykam zawsze jak mnie nie powstrzyma przed końcem bo często jest tak że skłanie mnie do przerwania przed finałem

Gość gość
To ewidentnie problem jest w nim. Robisz zdecydowanie więcej dla Waszego dobrego życia erotycznego niż przeciętna kobieta. Kiedyś było lepiej? Może spytaj go co się zmieniło od tamtego czasu

Gość szerkas
wiesz co zmień faceta on jest tyranem Ty musisz być zadowolona spotkaj się zemną a zobaczysz co to rozkosz

Gość gość
było lepiej sex był wspaniały i dbał o to żeby i mi było zawsze dobrze, żebym zawsze doszła. Myślę że po prostu rutyna i tyle

Gość gość
Oddal się od niego w jakiś sposób. Wychodz sama częściej czasem odmów seksu niech poczuje że uciekasz. Jeśli nie pobiegnie to albo len albo Cię nie chce. Tylko jak się oddalisz nie oglądaj się na niego bo wyczuje że to gra. Ja tak zrobiłam. Oddaliłam się ale dlatego że go miałam dość. Mam go dość. Chce rozwodu. A on strasznie się teraz stara. Więc to działa. Tylko że jeśli o mnie chodzi to raczej zbieram siły do ostatecznego zerwania.

Gość gość
Ile jesteście już razem?

Gość gość
prawie 4 lata. Inne tematy po" co robić gdy w związku coraz gorzej" i " czy faceci to lubią?". Oddalenie się nie jest takie łatwe ale chyba trzeba spróbować. Sexu jednak nie odmówię bo sama lubię bardzo i po kilku dnach za nim tęsknie

Gość gość
Nie wiem czy to rutyna. Seks, podobnie jak jedzenie, się nie nudzi. A w każdym razie nie na tyle, żeby życie erotyczne tak siadło przez to. Jeśli chodzi o polepszenie życia erotycznego to chyba niewiele możesz zrobić - bo jeżeli sama wychodzisz z inicjatywą, starasz się, połykasz to co jeszcze ? Seks analny pewnie też już był. Nawet jak nie było to nie poprawi sytuacji na długo jeżeli w ogóle. Możesz wejść w ten artykuł i powiedzieć co pasuje do Twojego faceta? http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/56,105912,10179967,Zabojcy_libido.html

Gość gość
owszem analny jest. Gry erotyczne, inne pozycje, inne miejsca ale on nie lubi zmian. Mam jeszcze te dwa inne tematy może tam coś jest. No i nie chodzi tyko o sex

Gość gość
A co on w ogóle lubi robić jak przyjdzie z pracy?