Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podrożało w second handach

Polecane posty

Gość gość

wczoraj poszłam, a tam zmechacony sweter 15 zł! bluzka najzwyklejsza na świecie, do tego nieco sprana 12 zł! wiem, że to śmieszne pieniądze za ubrania, no ale to sa lumpeksy! kiedyś za 15 zł miałam niezniszczoną i praktycznie nową koszule, spodnie, kurtke,a teraz zmechacony sweter tusk nałoży podatki na wszystko, już niedługo nie będzie dało się tu żyć,nic tylko stąd uciekac....

Gość gość
ty jeszcze nie wiesz wielu rzeczy w Norwegii każdy obywatel który się tam urodził ma zagwarantowaną emeryturę nawet jeśli nie przepracował w swoim życiu ani jednego dnia :) taka emerytura "obywatelska" jest też w Hiszpanii i wielu cywilizowanych krajach a Polska idzie w kierunku III Świata - radźta sobie sami, przetrwają najsilniejsi, a reszta zdechnie albo ucieknie za granicę

Gość gość
dlatego ucze się języków i zwiewam stad! polska nie jest dla ludzi! co oni zrobili z tym krajem...:(

Gość gość
Jakby Polska miała taka złoża ropy jak Norwegia, to byście mogli porównywać standard życia.

Gość gość
jakby Polska miała przy władzy Polaków, sprawiedliwych ludzi, to byłoby inaczej!! Tusk i jego banda to złodzieje!

Gość gość
jakby Polska miała przy władzy sprawiedliwych ludzi, a nie bande kretynów

Gość gość
zgadzam sie z autorko nie da sie tu zyc , wiac i sie nawet nie zastanawiac

Gość gość
Strasznie podrożało u mnie też.. masakra.. Ja juz teraz chodze tylko jak jest po złotówce

Gość gość
I nie zapomnijcie napisać, ze plamy na słoncu to też wina Tuska :))))))))))))))))))

Gość gość
nasz kochany rząd nałożył 22% podatek na ciuchlandy! robią wszystko, żeby wydusic z ludzi ostatnie pieniądze! czepią się wszystkiego, ciekawa jestem jaki będzie ich następny ruch