Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odechcialo mi się żyć:( pomocy

Polecane posty

Gość gość

Dużo poczytalam o tym że władze nas oszukują o tych iluminatach,o Nowym Porządku Świata (NWO) teraz doszło do tego to że podobno są te bunkry z obcymi w podziemiach i wgl że chcą nas zniszczyć że wszyscy zginiemy a do tego choruje na nerwice lękową i jestem teraz przerażona i oszołomiona nie potrafię sobie tego wszystkiego pomieścić w głowie,świat mi się zrób dziwny jakiś..mam potworne lęki,odechciało mi się całkowicie życia,płakałam całą noc..czuje się strasznie a najgorsze że to wszystko co czytałam jest prawdą zapewne bo to widać co się dzieje ze światem i teraz boję się spać,leżeć,wstawać, wyjść z domu..jak pomyśle że tam pod ziemia mogą się takie rzeczy dziać, nie umiem być spokojna ..:((

Gość emilia richta
zycie jest piekne

Gość gość
Ale mi pocieszenie naprawdę..:( co z tego że piękne jak nas śledzą,sprawdzają, próbują przejąć kontrolę nad naszymi umysłami..chcą się nas pozbyć z tego świata..nie jesteśmy wolni,odebrano nam prawdziwą wolność mamy tylko takie poczucie wolności które naprawdę nieistnieje bo dawno przejęli nad nami władze:(