Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciaży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę o poradę doświadczone kobiety. Czy ja mogę być w ciąży? Miesiączka skończyła mi się 29.01, wg kalendarzyka dni płodne przypadają mi od 2.02 do 10.02. kochaliśmy się z mężem 30.01, 1.02, 3,4 i 5.02. Temperatura w pochwie 37,2, obolałe obrzmiałe piersi takie dziwne kłucia w prawym jajniku. Czy to może być ciąża?

Gość gość
Po 5 dniach juz jestes w ciazy,bozee co za idiotki tu siedza

Gość gość
Zamiast zadawać durne pytania, poczekaj 2-3 tygodnie i zrób test

Gość 1984ona
Mozesz byc, ja mialam takie piersi, ze nie dalo sie ich dotknac, i tez mocne klucia. Najlepiej odczekaj i zrob test, bo na 100 % nikt Ci jeszcze nie powie

Gość gość
tak się składa ze ja nikogo nie obrażam i prosiłam o pomoc tylko doświadczone kobiety. Wychodzi z tego że Ty nią nie jesteś ponieważ reagujesz tak nieprzyzwoicie, Troszkę kultury kobieto!!!!!

Gość gość
1984ona dziękuję za odpowiedz poczekam jeszcze troszkę i zrobię test.

Gość gość
Ale co ty myslisz kochajac sie kilka dni temu juz bys miala objawy???! Mmoze jeszcze 5tc jestes?

Gość gość
autroko jasnowidzi tu siedza wiesz :-O kretynka :-O ze wam k***a nie wstyd wypisywac w internecie kiedy sie z chlopem *****lscie i jaka macie temperature w pochwie :-O ja p*****le :-O jakim cudem ludzie dziec**plodzili w czasach kiedy nie bylo internetu ???? :-O rzygam tymi tematami i debilstwem ludzi

Gość gość
A co ja takiego powiedziałam ? Prawdę :) i to samo co osobą wyżej, że poczekaj i zrób test..to jest ten brak kultury ? To Ty chyba braku kultury na tym forum nie widziałaś..albo jesteś tu pierwszy raz ;D

Gość 1984ona
Wiecie co, mozecie sie smiac ale ja objawy mialam po kilku dniach, i samej nie chcialo mi sie w to wierzyc, ale tak bylo. Piersi mialam tak obolale, ze nie moglam sie wyspac, bo budzilam sie z bolu jak sie nieodpowiednio ulozylam. Tez mialam mocne klucia jajnika, i nawet mowilam mezowi, ze to niemozliwe, ze moze cos pomylilam i kluje mnie, bo mam dni plodne, ale jednak to byla ciaza, tyle ze kazdy ma inaczej, nawet kolejne ciaze u tej samej kobiety moga przebiegac roznie. Jednak nie widze niczego zlego w tym, ze autorka poprostu pyta, jezeli nie macie do powiedzenia niczego konstruktywnego, niczego co jej pomoze, nie odpisujcie i juz.

Gość gość
Kobiety to jednak wredne stworzenia zamiast się wspierać tylko się nawzajem krytykują. Żal to czytać. Ogarnijcie się nie widzicie że ta dziewczyna ma problem? Prawda jest taka że napisała wszystko dokładnie co i jak aby unikną zadawania głupich pytań z waszej strony.Widać że jest inteligentna osobą a nie jak niektóre z Was......

Gość gość
hahahahahahahahah topik mnie rozwalil :D

Gość gość
Odpowiedz do 1984ona. Jeszcze raz dziękuję Ci za miłe słowa, aż miło że ktoś mnie rozumie, a nie dołuje tymi głupim odpowiedziami.

Gość gość
Noo tak, tak..ja też pisałam na tym forum chociażby o tym, że mam 21 lat i jestem w ciąży, że jestem szczęśliwa itp. i co zastałam ? Zostałam zwyzywana, moje dziecko też..ja od kobiet bez ambicji, co niczego dziecku nie pokaże, a dziecko od bachorów itp. to nie jest forum na którym otrzymacie wsparcie, niestety...

Witam.jestem nowa na forum.@powinnam dostać 28.01.2014.nie dostałam, po 2 dniach zrobiłam test wyszła druga bardzo słaba kreska. następnego dnia zrobiłam drugi test troszeczkę mocniejsza druga kreska, w poniedziałek zrobiłam test beta hcg z krwi wynik dostałam 1364,34. na 10.02 mam wizytę u ginekologa ale tak bardzo się boje że powie mi że w ciąży nie jestem. może znacie podobne sytuacje

Gość gość
możesz albo nie możesz :D

Gość gość
bossssze dopiero co owulacje masz autorko,co ty za bzdury piszesz?

Gość gość
natala ale jaki ty masz problem dziecko? beta potwierdzila ciazę ,do lekarza nawet nie masz co iśc bo i tak nic nie potwierdzi na tym etapie!odczekaj 2 tygodnie z ta wizyta