Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ironicznych facetach

Polecane posty

Gość gość

Poznałam takiego jednego.. jest miły, ale czasami ironiczny. Właściwie to ironia jest cechą ludzi inteligentnych, więc :)

Lubię ludzi ironicznych :) Sarkastycznych tak samo :) To jest to co napisałaś, są to ludzie inteligentni, a takich ludzi się po prostu lubi :)

Gość gość
Najprosciej uczynic wszystko przedmiotem ironizowania. Aby to robic, nie trzeba nawet myslec.

Gość gość
są głupi i mądrzy ironiści,a najmądrzejsi autoironiści o ile nie jest to pozorna autoironia na pokaz

Gość gość
No właśnie. Jest różnica pomiędzy tzn. wyśmiewaczem, a człowieiem który umie wykorzystać sytuację i zażartować, ironizować.

Gość ośc
O ile nie jest upierdliwy w tej swojej ironii, to spoko.

Gość gość
Dokładnie czasem lekka ironia jest ok, ale jeśli nie dotyczy nikogo tylko najwyżej sytuacji, jednak większość ironii w tym kraju to prześmiewania z kogoś, niby Kuba Wojewódzki jest inteligentny i ironiczny, nie wiem czy chociaż jeden jego żart mnie rozbawił, zaraz powiecie że za głupia jestem na jego żarty, wolę Monty Pythona, czy nawet Benny Hilla, którego gagi ośmieszają po prostu ludzkie skłonności, to jacy są ludzie z natury, co ośmiesza ktoś kto śmieje się z kogoś? chyba siebie samego.