Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kulinarna wtopa, proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Robię surówkę z kapusty włoskiej, z marchewką, ogórkiem kiszonym, jabłkiem itd. Nie wiedziałam jednak, że te liście w ogóle nie zmiękną jak ma to miejsce przy białej kapuście... Dodałam wszystkie liście, również te wierzchnie, które są chyba najtwardsze. Teraz sobie myślę, że chyba powinno to się robić z młodej kapusty.. Jest jakiś sposób na uratowanie tego, czy zepsułam na całej linii ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nikt nie potrafi mi pomóc ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nic nie da się zrobić - zrób inną surówkę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×