Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

45 tys funtow czy to duzo

Polecane posty

Gość gość

Hej. Kiedys zalozylam topic czy 35 tys to duzo pamietacie. Z obaw o zycie itd odrzucilam oferte tametj firmy. Oni teraz wrocili i oferuja 45 tys. Ja nie wiem :/ Teraz mam chyba tyle samo ale kontrakt roczny i przedluzonay co roku na nastepny rok co mnie strasznie juz meczy. 45 nie wiem nawet ile to wychodzi na miesiac ale czy da sie za to przezyc i co najwazniejsze zaoszczedzic na przyszlosc. Ja musze zaoszczedzic 20 tys na czysto zanim bedziemy mieli dziecko plus ja nie mam pojecia o co chodzi z moja emerytura wiec chce tez zaoszczedzic tyle zeby sie nia w ogole nie przejmowac :/ Moje oszczednosci dzisiaj?.... 500 euro :/ Czy to jest duzo!? Jak myslicie.

Gość gość
45*5 = 225000 zł. Ja 1500 na miesiąc - 18000 zł 225000/18000 = ~13 UK - rok = PL - 13 lat

Gość gość
Trochę źle liczysz bo 1500 funtów na miesiąc to 18000 funtów rocznie a nie złotych miesięcznie .Złotych to ok.7500. Dalsze liczenie też jest mylne , przemyśl to jeszcze raz. 7500 zł razy 12 m-cy to 90000 a więc 225000 dzielone przez 90000 zł daje tylko 2,5 roku.