Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czajnuska

Dieta 500kcal, ktoś ze mną ?

Polecane posty

Gość Czajnuska

Hej dziewczyny, już trzeci dzień jak jestem na diecie 500kcal. Mam nadzieję, że zgubię kilka kilogramów, jak na razie mam zamiar wytrzymać miesiąc, jak na dzień dzisiejszy mogę z ręką na sercu powiedzieć że myślałam, że będzie gorzej z tym 'głodem' Mam pytanie, bo ogólnie jestem leniem lekkim, nie mam czasu na dużo ruchu, a aktualnie mam gips na nodze, czy pomimo tego iż nie mam ruchu to nie dam rady schudnąć ? +Kto ze mną !? (Z góry mówię, że nie chce komentarzy typu 'Głupia jesteś, zniszczysz sobie organizm, będzie jojo jak stąd do nieba i w ogóle...) Na końcu dodam że mam 18 za pół roku ;p 172 a co do wagi to dużą nadwage ..

Gość gość
Ta dieta o mało co mnie nie zniszczyła. Zniszczyłam sobie zdrowie. Wpadłam w bulimię a chciałam tylko szybko schudnąć. Było mi ciągle zimno, słabo, byłam smutna... Jeżeli nawet coś chudłam, to dzięki bulimii w momencie odzyskiwałam, z nawiązką oczywiście. Licz się z tym, że po tej diecie BĘDZIE jojo, a utrata włosów, zniszczone ciało, anemia, zmasakrowany metabolizm- również. Nie będę prawić Ci kazań, bo pewnie sama musisz przez to przejść by zrozumieć. Mam nadzieję, że nie skończysz jak ja. Obecnie jestem na diecie 1300-1500 kcal. Chudnę i kocham żyć, z niczego nie rezygnuję. Nie mam napadów, nie wymiotuję, nie jestem głodna. Zrozumiałam jaki świat jest piękny. Mam nadzieję, że zmądrzejesz zanim pierwszy raz zrobi Ci się słabo, zanim będziesz mieć pierwszy napad. Jeżeli masz dużą nadwagę, to na diecie 1000 kcal, ćwicząc schudniesz 5-6kg w miesiąc. Na 500 kcal nie będziesz miała sił by ćwiczyć. Będziesz chudła coraz wolniej, z czasem wcale. Potem nawet jak zjesz 100 kcal więcej to przytyjesz. Walcz o swoje zdrowie, o siebie. Chudnij- ale zdrowo. Mam nadzieję, że się opamiętasz.

Gość gość
500 kcal to ja pochlaniam prawie na sniadanie

Gość Czajnuska
mowilam, ze nie potrzebuje takich komentarzy, dziekuje za to ze probowalam mnie ogarnąć bym nie robiła tego, ale chce spróbuować, robie to 1 raz więc co mi szkodzi, jak będzie efekt jojo to trudno, pogodze sie z tym i zastosuje wtedy normalną dietę pod okiem dietetyka