Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra rada

Polecane posty

Gość gość

Polećcie jakąś fajną zabawkę z gatunku edukacyjnych. Dla 2 latki. Jest to bardzo żywe dziecko. Nie potrafi posiedzieć dłużej niż 5 min. Odpada cistolina, plastelina, klocków nie chce układać, puzli też nie. Książeczki uda nam się poczytać max 3 str, lub pooglądać z nazywaniem np. zwierżatek, postaci. Nie mam pomysłu na zabawę. Podrzućcie kilka pomysłow na wspólną zabawę oraz jakąś fajną ciekawą zabawkę. Mało mówi zasyanawiałam się nad laptopem gdzie po naciśnięciu klawisza usłyszy nazwę oraz będzie miała to przeliterowane. Co myslicie?

Gość Zua Rada
prezerwatywy jej nadmuchaj bedzie miala baloniki 🖐️

Gość gość
No widzisz o tym nie pomyślam. Jak widać mądre rady przede wszystkim na tym forum. Łudziałam się, że ktoś normalny podpowie

Gość gość
Ale to chociaż jest śmieszne :D

Gość gość
mój ma farbki , ksiązeczki naklejki i ogląda bajki-o to go zajmuje najdłużej :D:D ale ten balonik dobry hehe Mój tez ma laptop ale bawi sie min 5min :/ uwielbia tez play doh -kup moze takie z zewtawem jakimś?

Gość gość
Autorka: Mnie ta nadmuchana prezerwatywa zupełnie nie śmieszy i nie bawi. Miałam podobny przypadek w pracy. Nadmuchaną prezerwatywą bawiły się moje wychowanki. Oczywiście do czasu kiedy tego nie zobaczyłam. Moja córka nie ogląda bajek. Nie uważam tego za odpowiednie spędzanie czasu wolnego. Ja nie oglądam tv i potrafię sobie zorganizować czas. W dalszym ciągu szukam ciekawych pomysłów na zorganizowanie czasu wolnego dziecku

Gość ja ci dam dobrą radę
poświęcaj dziecku więcej czasu. nie ma magicznej zabawki która zajmie dziecko na pół dnia a ty sobie legniesz przed laptopem :O Dziecko trzeba zainteresować nie ma co liczyć że sama coś polubi i się zainteresuje jak jest żywym dzieckiem to najlepiej jakieś zajęcia sportowe jej zorganizuj