Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asparaginaza

mam od chu.. problemów

Polecane posty

Gość asparaginaza

mam dużo problemów z komunikacją. Ciągle mam myśli że jestem nie ciekawy i nudny i że nie mam nic do powiedzenia a jak juz kogoś poznam to i tak sie z nim nie kontaktuje bo mam wrażenie jakbym mu zawracał du.e mam tak od gimnazjum .może dla tego że mnie zle w szkole traktowali nie wiem. Wiem że utrudnia mi to kontakty z innymi jestem masakrycznie zamknięty w sobie czasami chciałbym kogoś poznać ale uważam siebie za gorszego od innych myśle że mam same wady .Życie przecieka mi przez palce .Ojciec często mi mówił że sie do niczego nie nadaje.Zawsze byłem typem samotnika .wiem ze mógłebym mówić więcej,robić więcej ale mój zakompleksiony styl życie wpedza mnie w czarną otchłań jestem jak taki pies który leży w domu bez kagańca .Mówią że z wiekiem sie dorasta i zdobywa się pewność siebie ale ja chu.a zdobyłem .Są dwa wyjścia albo ja mam taką charakteru próżnie że nie mma szans na jakikolwiek kontakt towarzyski albo jestem zayebiście nieśmiały chociaż może jedno współdziała z drugim sam niewiem .jak nic sie nie zmieni to zostanie mi jedynie nauka i dążenie do jakiegoś celu i tyle

Gość asparaginaza
takie już życie