Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnnna

chciałabym zmienic otoczenie poznać nowych ludzi nie lubie swojego zycia

Polecane posty

Gość samotnnna

Najpierw rozstalam sie z facetem, sila rzeczy znajomi niektorzy przestali nimi byc, teraz skonczyla sie moja przyjazn, w sumie z niedomowien, dziwnych pretensji i niewyjasnionych sytuacji, starsznie mnie to boli, ale zawidolam sie na niej, wyciagnelam reke, olala to, a teraz widze ciagle jak cos dodaje ze tu tam byla na fb. Zrywajac z nia znajomosc stracilam prawie wszystkich znajomych,bo mialysmy wspolnych, a tym bardziej, ze przez ostatni czas, wszystkie wolne dni z nia spedzalam, codziennie rozmowy... a teraz po rpostu jest nieobcna z moim zyciu...a ja siedze wiecznie sama, nie wiem gdzie poznac nowych ludzi, w tym wieku to juz trudne, 24 lata, nie mam zadnych bliskich kolezanek, chlopaka przeraza mnie to....

Gość gość
ja mam 22 lata mam tylko jedna kolezanke nie mam chlopaka zajerestruj sie na portalu randkowym mi sie tam nie udalo znalesc chlopaka ale moze tobie sie uda

Gość samotnnna
chyba musze tak sprobowac... ale czemu nawet na przyjazni sie zawiodlam, byla ona dla mnie najwazniejsza przyjaciolka w zyciu, ale nie udalo sie nam dogadac, probowalam, ale ciagly atak z jej strony, a ja nie bede sie ponizac...trudno bede sama cale zycie...

Gość samotnnna
chcialabym sie do niej odezwac, ale wiem,ze nie moge, nie moge sie tak ponizac....

Gość gość
ja mam jedna przyjaciolke ktora z powodow rodzinnych musiala wyjechac do szwecji wiec tez czuje sie samotna troche chociaz ze mam chlopaka ale brak mi damskiego towarzystwa. z jakiego miasta jestes moze umowimy sie na kawe? ;)

Gość Mareczek_30
ładnaś?

Gość samotnnna
Kraków.