Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherisssss

Jak spac po nocnej zmianie ?

Polecane posty

Gość Cherisssss

Czesc do niedawna pracuje na nocnej 12 godzinnej zmianie, problem polega na tym ze wracam do domu padnieta jak nigdy w zyciu marze tylko o lozku a gdy juz w him jestem to ani chwili nie moge przezpac :(( dlaczego tak sie dzieje ? Ja przeciez musze nabrac sil na kolejka nocke :(( tabletki na sen nie pomagaja, juz nic nie pomaga, blatant o pomoc bo zaraz znow do pracy

Gość gość
tez miałam ten problem. nigdy nie spałam twardym snem. jeszcze teraz jak śpie w innym miejscu ,np wyjezdzam za granice do pracy to nie spie tylko robie drzemki. nic nie pomaga żadne tabletki. tylko mnie po nich boli głowa .

Gość Cherisssss
Ale jak tu funkcjonowac przeciez ja sie wykanczam :((

Gość gość
czasami jest tak ze jak jest sie za bardzo zmeczonym nie mozna zasnac zaslon okna tak zeby w pokoju bylo ciemno jezeli draznia cie halasy sprobuj je wyeliminowac ja np nie moglam zasnac nawet jak slyszalam jak zegarek tykal wtedy wyciagalam baterie moze wypij szklanke cieplego mleka lub piwo nie jedz przed snem slodyczy ani nic co ma cukier, napojow takich tez unikaj bo one pobudzaja

Gość gość
trudne to. czas leci , sen nie nadchodzi a juz niedługo do pracy -znam to... może pij herbate melise..