Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalujecie , ze macie dzieci pytanie

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze kazda matka kocha swoje dziecko ale tak szczerze gdybyscie mogly cofnac czas mialybyscie dziecko?W czym przeszkodzilo Wam macierzynstwo? A moze chcialybyscie miec dzieci ale pozniej?

Gość gość
Jestem matką od 25 lat. Gdybym miała możliwość cofnięcia czasu... Absolutnie nie. Jestem szczęśliwa, że jestem matką.

Gość gość
bez dzieci życie byłoby puste

Gość gość
to najlepsze,co mnie w życiu spotkało

Gość gość
Ja zaluje Nigdy juz nie bedzie tak jak bylo

Gość gość
Ja już nie mogę się doczekać kiedy w końcu urodze, termin mam na 10 kwietnia..a maluszek szaleje w brzuchy po obiadku

Gość gość
wcześniej o tym nie wiedziałaś?

Gość gość
Przecież to logiczne, że dziecko zmienia życie całkowicie :) każdy to wie, chociaż w sumie patrząc na niektórych to chyba jednak nie wiedzą

Gość gość
jestem mamą od 26 lat i nigdy nie cofnęłabym czasu, dziecko to mój największy skarb w życiu, moja największa miłość, szczęście, można mieć dzieci i wszystko realizować tylko trzeba chcieć to robić i do czegoś dążyć.

Gość gość
Nie zdawalam sobie sprawy ze sie do tego nie nadaje Zaciskam zeby i ciagne ten kram dalej...

Gość Zainteresowanamłodakobieta
pewnie miałabym mniej zmartwień i nerwów, ale w życiu nie cofnęłabym czasu mimo wszystko

Gość gość
Nie, chociaż przed dzieckiem było duuuuuużo ławiej, wygodniej, taniej :P Ale nigdy nie żałowałam, że się urodziło. To cudowne widzieć jak rośnie, mądrzeje, rozwija się. Jedyne czego żałuję to że tak późno się zdecydowaliśmy.

Gość gość
Dziecko w niczym mi nie przeszkodziło, bo było planowane i upragnione, mam 30 lat i jestem w pierwszej ciąży. na studia, zdobycie pracy i mieszkania słowem na ustawienie się miałam czas wcześniej.

Gość gość
mam 5 msc syna, czasem jest ciezko, nie jest ksiazkowym dzieckiem, brakuje mi czasu dla siebie,ale nigdy nie cofnelabym czasu, patrzac na niego dziekuje Bogu ze mam taki cudowny skarb przy sobie :)

Gość gość
Ja może nie tyle żałuję, bo mam na tyle wysoką samoocenę i uważałam że geny warto przekazać, co zresztą sprawdziło się. Natomiast w roli matki czuję się po prostu źle. Dobrze że zwlekałam z decyzją i dziecko urodziłam po 30-tce bo na pewno bym żałowała.