Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam tyle ciuchów w szafie i wiekszosc z nich do siebie nie pasuje

Polecane posty

Gość gość

wkurzona jestem, zrobiłam porządki i okazuje się, że połowy ubran nie noszę bo nie mam do czego. Jak zrobić plan zakupów? żeby znowu nie kupować niczego niepotrzebnego? Mam 3 szare sukienki których szkoda mi wyrzucać, jakie dodatki do nich dobrać? Mam czerwone botki, czy czerwony żakiet lub szal będzie ok?

Gość gość
Tak, będzie ok. Ewentualnie coś żółtego :) To są najlepsze kontrasty do szarości :)

Gość gość
masz tzw.przypadkowe ubrania,musisz okreslic swoj styl,jesli libisz na przyklad spodnice to kupujesz do nich zakiecik,buty,torebki.nie kupuj pojedynczych ubran majacych sie nijak do Twojego stylu i osobowosci.chyba,ze to bardzo ladny ciuszek,wtedy mysl o skompletowaniu czegos,przyklad-kupujesz zolta bluzke,mysl z czym moglaby sie harmonizowac.

Gość gość
No włąśnie mam z tym problem jak zobaczę coś ładnego to kupuję a potem nie mam do czego tego założyć, wkurza mnie to strasznie, dlatego chce zaplanować garderobę i nie kupować nic niepotrzebnego więcej.

Gość gość
Autorko, moze przeczytaj: designyourlife.pl/fashion/design-your-style-jak-odnalezc-swoj-styl-i-stworzyc-idealna-garderobe/