Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kobiety interesowne są tylko kasa kasa kasa

Polecane posty

Gość gość

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5834143 tak czytam i szok. sama jestem kobietą, ale no niektóe wypowiedzi powalające, nic od siebie nie dać: obiad postawić nie bo to facet płaci, obiad ugotować nie bo kucharką nie jestem, zakupów zrobić nie bo on większość zje a nie ja. przerażające

Gość gość
Maja racje!

Gość gość
to tak wyglądają Wasze związki? kłotnie, awantury i żądanie sponsorowania? jedna pisała że nawet dla niego na prezenty on musi dać

Gość gość
Nawet specjaliści się wypowiadają, że kobiety doceniają u samców status społeczny. U nas często wyraża się to kasą. Ja tam mogę czasem coś postawić facetowi, ale do tej pory żadne mi na to nie pozwolił. Jakby sami mnie uczą, że tak się nie robi.

Gość gość
u mnie też się upierali, że ja nie mogę ;) jednak się czasem też uparłam że lody ja, kino Ty. ale w związku to nawet nie o kasę chodzi, ktoś się troszczy o mnie, dlaczego ja nie mogę o niego? czasem jest to kupienie pizzy, czasem ugotowanie obiadu. skrajnych przypadku jest niewiele, a z tego co czytam to się nie dziwię, że takie zdanie mają o kobietach...ja sama nigdy w życiu bym z taką być nie chciała

Gość gość
Ja tam nie mam problemu z tym, żeby sponsorować (bez złych skojarzeń ;) )kobietę, ale niech ona daje coś w zamian. Jeżeli daje niewystarczająco dużo to do widzenia :)

Gość gość
ale poczytaj, chodzi o to byś płacił za wszystko, a ona jak skoczy po zakupy to tylko dla siebie kupi, a jak będzie robić pranie to tylko swoje :P bo nie jest "darmową kucharką i praczką" czym innym jest tradycyjny podział ról, a czym innym coś takiego

Gość gośćka
"Jeżeli daje niewystarczająco dużo to do widzenia" Zapisuj sobie w zeszyciku sumy i sprawdzaj czy aby na pewno zarobiłeś na ciasto i seks ;)

Gość gość
Właśnie o tym mówię - że takim kobietom pewnie bym powiedział do widzenia. Bo po co mi taka? Tylko do seksu i okazjonalnych wyjść? To już lepiej na panienki iść - wtedy układ jest przynajmniej jasny a obie strony zadowolone

Gość gość
z seksem też pewnie różnie, bo nie jest d***** by ciągle go uprawiać :D to jakieś wypaczenie idei równouprawnienia teraz, że takie się rodzą

Gość gość
xyz