Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić w sytuacji, gdy ktoś wykorzystał moje zdjęcia

Polecane posty

Gość gość

Niby koleżanka pobrała moje zdjęcia z facebooka. Miałam ich tam zaledwie 2, ale nie istotne... Dowiedziałam się o tym od w miarę normalnej osoby. Chodzi o to, że wykorzystała moje zdjęcia na portalu i pisała z innymi ludźmi robiąc ze mnie kretynkę. Jestem wściekła, nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mogła bym to chyba nawet zgłosić, ale nie mam ochoty na wojny w sądzie. Teraz wiem, że już nigdy nie dodam, żadnego zdjęcia w sieci, ale czasu się nie cofnie. Jak widać nie można ufać nikomu :( Nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji. Czuje się naprawdę źle, tym bardziej, ze po niej się tego nie spodziewałam.

Gość gość
zarejestruj sie opisz wszystko wysmiej ja albo olej na durni to jedyny sposob chyba ze lubisz moral jak bog kubie tak kuba bogu ;)

Gość gość
Zarejedtruj sie na tym portalu i dodaj jej zdjęcia jak masz, najlepieuj taki na którychy najgorzej wyszła.

Gość gość
Chyba nie będę zniżać się do jej poziomu. Co prawda nie mam dostępu do jej zdjęć, bo mnie zablokowała, ale jakoś dało by radę. Cóż chyba pozostaje mi to olać :( Mam nadzieje, ze za jakiś czas uda mi się o tym zapomnieć.