Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydula123

Dieta proteinowa Pierra Dukana

Polecane posty

Pierwszy dzień mam za sobą udało się ale jestem troche słaba :) chce schudnąć 5 kg . wiem że dam rade bo jestem już po diecie 1000 kcal i schudłam na niej 6kg. Teraz chce wypróbować tą diete Dukana ale mam tylko jeden problem , mianowicie brakuje czegoś słodkiego może ma ktoś jakiś przepis na jakiś deser na tą diete?

Gość gość
A książki sobie skombinować to już nie łaska? Tam jest wszystko.

Mam małą gazetke o tej diecie ale wszystkiego tam nie ma. Sa jakieś lody ale nie mam ochoty jeść surowych jaj dlatego pytam ;P

Gość gość
odradzam tę dietę moja koleżanka z pracy stosowała, owszem schudła 20 kg, ale nabawiła się nadczynności tarczycy i kamicy nerkowej, w ubiegłym roku zaczęła tyć - okazało się, że nadczynność tarczycy przerodziła się w niedoczynność jest pod stałą opieką lekarza, musi brać hormony

uu.. troche lipa mam nadzieje że za mną tak nie będzie .Chce zrzucić jakieś 5 kg więc chyba mnie nic nie dopadnie . mam nadzieje

Gość gość
Gazetkę to sobie możesz wsadzić wiesz gdzie. Potem są takie sytuacje jak ta opisana powyżej, gdzie się stosuje dietę nieprawidłowo. gość powyżej, kamice to twoja koleżanka miała wcześniej, tylko o tym nie wiedziała. Nadczynność w niedoczynność? Ciekawe. Widocznie miała zarąbiste leki na ta nadczynność dobrane.

Gość gość
Aha 5 kg to ty treningiem zrzucisz. Nie wiem jak ty chcesz utrwalić zrzucone kg nie mając książki. Zaraz ci to wróci.

haha śmieszny jesteś. Prosiłam o jakies przepisy jeśli nigdy nie słyszałeś/aś o takiej diecie to po co tu piszesz?? chcesz zaistnieć ? nie udało ci się

Dieta składa się z kilu faz w tym ostatnia jest stabilizacji . Stosujesz ją tak długo ile kilogramów schudłaś razy 10. Załóżmy 5kg - 50 dni stabilizacji . Jeśli się to przejdzie to nie am efektu jojo