Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

44 lata

Polecane posty

Gość gość
mam znajomego we Francji , mieszka tam dlugo , probowal zalozyc firmę z Polakiem , jak łatwo sie domyslec , wy...ał Go , zaczął znowu od zera , ale juz bez Polaków...Dzis jest bardzo bogaty , mieszka na lazurowym wybrzezu , wlasny dom, firma w ktorej jest szefem ,pozostał Mu uraz do Polaków, ze to jedynie wyzyskiwacze bez godności

Gość gość
wiem o trudnej sytuacji w kraju,a wracajac do tematu kiedys sie tu zgubilem kolo Rouen pytam goscia o droge a on wsiada do auta i kaze za soba jechac i tak prawie 40 km!!!!! pokazal mi gdzie to miejsce jest machnal reka i pojechal spowrotem

Gość gość
z polakiem za granica jest jak z rodzina,najlepiej na zdjeciach sie wychodzi

Gość gość
Nie ma co narzekać , bo zawsze moze być gorzej . U mnie pogoda sie zrobiła , więc zajrze do ogrodka, czy wychodzą gdzies krokusy :)

Gość gość
Haha a to mily czlowiek 40 km jechal by pokazac droge szok, bardzo mile zachowanie

Gość gość
u nas by wywiezli do lasu i do drzewa przypieli

Gość gość
Tutaj jedna pani zrobila juz obiad i poszla do ogrodu, prawdziwa polka, ale chyba nikt o obiadach nie lubi pisac, ani o pogodzie

Gość gość
wszyscy zazdroszcza zycia za granica,szkoda ze wiekszosc z nich nie wie,jak to jest na prawde,zero zycia,zero uczuc

Gość gość
Haha no prawda, a jak nawet chcesz na ulicy zapytac o cos to wielki problem odpowiedziec, to chyba bardzo mily ten narod jest, czy tylko jednostki

Gość gość
zawsze mam karteczke i oloweczek mozna napisac,wtedy rozumieja

Gość gość
Czyli francuzi sa milymi ludzmi tak?

Gość gość
raczej tak,ale strasznie chleja

Gość gość
Na innych forach sa tak niemili ludzie a tu chociaz porozmawiac mozna, te glupole to chyba same mlodziki ktorzy nie maja sie gdzie wyszalec tylko tu obrazaja innych, nawet jak jestes mily to i tak cie obraza, byc niemilym zle a milym jeszcze gorzej

Gość gość
spoko skads to znam,ale na niebiesko sie nie ujawnie jeszcze,kiedys sie mowilo zaczernic

Gość gość
Francuzi duzo pija to jak szwedzi, szwedzi spokojni siedza w domu ale lubia duzo wypic, nie chodza po barach tylko w domu pija, np niemcy sa bardzo towarzyscy, tez lubia wypic ale nie jest tam tak nudno jak w szwecji

Gość gość
Nooo wczoraj chcialam zobaczyc tzn weszlam poniewaz ktos potrzebowal pieniedzy, okazalo sie ze tam jakas jatka sie rozgrywa, bohaterka znana od kilku lat na forum prosi o pieniadze a ci zrobili z niej najgorszego smiecia

Gość gość
Paryz jest ciekawy,mozna dlugo opowiadac,najlepiej go zwiedzac w nocy tak jak Monaco,duzo ludzi,sporo sie dzieje.w dzien jest martwica tylko japonczyki i chinczyki

Gość gość
A w szwecji rzadza araby, tam obcokrajowcow jest wiecej niz samych szwedow,

Gość gość
nie bylem w Szwecji,nie wiem

Gość gość
koncze temat,milo bylo

Gość gość
To chyba w dzien nie masz co tam robic, tylko w nocy tam jest zycie i nie masz bliskich przyjaciol i dlatego jest ci tam smutno, a polska daleko by czesto przyjezdzac

Gość gość
dokladnie,dlatego juz uciekam

Gość gość
zaprzyjaznij sie z kimś...wirtualnie nawet lepiej niz realnie , zawsze milo jest miec swiadomosc, ze ktos tam gdzies jest , kto zawsze popisze, rozweseli czy wyslucha jak masz doła :) ja znałazłam takie wyjscie w mojej sytuacji :)

Gość gość
Jakie wyjscie znalazlas

Gość gość
znalazłam kogos do rozmowy , calkiem przypadkiem , piszemy sobie codziennie od wakacji :) Moje zycie było ... smutne tak delikatnie powiedziane , teraz wiem , ze jest ktos własnie , kto tez potrzebuje tej bratniej duszy i nie chodzi tu o jakis romans...sprobuj , zobaczysz :)

Gość gość
Tutaj nie da sie z nikim rozmawiac ani nigdzie, mowia albo o obiadkach, nie chce sluchac o obiadkach, a tego czegos trudno znalezc, kazdy udaje milego, a ty tu znalazlas na kafe, tu same swiry sa, albo nudni albo swiry, albo jak juz sie fajnie gada to zaraz uciekaja, czemu

Gość gość
mało kto bedzie z Toba rozmawiać naturalnie na publicznym forum , tym bardziej , ze jesli ktos napisze coś osobistego , to zaraz zostanie skrytykowany , wysmiany itp . Zagladam tu czasem , poczytam, rzadko sie udzielam, jesli juz to ogolnikowo , nikogo tu nie znam i nie ufam... A wirtulany przyjaciel z innego portalu :)

Gość gość
probowalem i nie wyszlo

Gość gość
To na jaki portal wchodzic

Gość gość
Temat dawno zamkniety