Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O Ałstraljo moja Ałstraljooooo

Marzę o Ałstralijczykach oto jak ich widzę

Polecane posty

Mój ideał faceta - 194 cm, wielki , potężny, wielkie gołe stopy, portki poszarpane do kolan, nieduzy zarost na ciele, zerowy zarost na twarzy, geste włosy, najlepiej brąz albo ciemny brąz, wielkie oczy, duzy nos, srednioduze usta, wielki usmiech, silne ramiona, lekko opalony, lekko zarumieniony, byle jaki t-shirt... 😍 i żeby miał złote serce :)

Gość gość
No bez komentarza, dobrze jeszcze że nie mażesz :O

Ponadto stosunki z kangurami ma odbywać nie częściej niż raz w tygodniu :)

Dzisiaj usłyszałam piękne wypowiedzi o tym cudownym kraju i się popłakałam, jeśli istnieje raj na ziemi to jest nim Ałstralja, jeśli nie trafię tam za życia - to po śmierci :( :)

Gość gość
a cóż to za kraj ta Ałstralia, bo nie znam?

Gość Ałstralia to kraj którego nocą
pragniesz tak jak jaaa... :classic_cool:

Gość gość
Aborygeni nie mają 194 tylko 164 i są czarni jak bobo :D ...twoje marzenia możesz zrealizować jedynie wibratorem

Gość Ałstralove
Panie Konsulu Australii czy w zamian za moje pieśni pochwalne są szanse na jakąś wizę? :) Albo obywatelstwo? Kocham Ałstralię miłością czystą i niewinną i nie wiem co robić, cierpię tu w Polsce :( Będę promować dobre imię Polski zagranicą, a w Ałstralii będę wzorową obywatelką ;) Mogę też się zamienic tożsamością/życiem z jakąś Ałstralijką pragnącą zamieszkać w Polsce! Nie marzę o żadnym innym kraju jak o Ałstralii 😍Dodam jeszcze,że podziwiam Premiera Ałstralii za jego zdrowe podejście do Muzułmanów :)

Gość o Ałstralio moja Ałstralio
będę codziennie tu pisać,może moje marzenie się spełni :( Nie rozumiem jak ludzie mogą nie doceniać tego kraju, zachwycają się Europą,Ameryką, KAraibami itp. a nawet Azją, a Ałstralia? dzisiaj widziałam filmiki - wielkie plaże, piękna woda, bezchmurne niebo, a drzewa i parki to już w ogóle cuda! Ludzie są piękni, bo tylko cieszą się życiem i tym co mają a nie martwią tym czego nie mają ;) Pasuję tam chyba mentalnie :)

Gość gość
Oj, oj bo aż mowę odjęło. Mentalnie tam pasujesz, rany, niemożliwe. Jak do Ałstralii to tylko mętalnie, no i te twoje mażenia ... :D

Gość gość
Pisze sie australijczykach ty p******* k***o