Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś chce poznac sie ? .. Tak milo i dobrze.. bez glupich zachowań

Polecane posty

Gość gość

...

Gość stary doktor
chetnie :) co slychac kim jestes ?

No cześć :D Ps. Zrób sie czarny zeby podszywow nie było ;)

Gość autorka temaciku
Tyle ze jestem kobieta :-) :-) , jest mi jakos smutno ...;(

Gość Acynnt
Smutna? Samotna? Zziebnięta? Wiosna nadchodzi! :)

Gość autorka temaciku
Nie jestem z chlopakiem . ... rozstalismy sie , nie traktowal mnie za milo , tyle ze nadal go koccham , kolegujemy sie alei tak mi smutno

Gość Acynnt
Kochasz go,wspominając dobre czasy, nie zrywając kontaktu i utrzymując znajomość za wszelką cenę robisz sobie krzywdę, nie można udawać koleżanki kogoś kogo się kocha.Dawno się rozstaliście?

Gość autorka temaciku
wczoraj, nie byłam z nim długo bo 3 dni

Gość autorka temaciku
Niepotrzebnie lody robiłam bo i tak nic z tego nie wyszło

Gość autorka temaciku
Ej nie podszywac sie , bylismy 3 lata ze soba

Gość gość
a czy ktoś jest tak glupi, żeby nie wiedzieć że nie ma czegoś takiego? To wtedy smiało...

Chyba chodzi bez podszywow i pomaranczek co głupie (lecz śmieszne teksty) dają ;)

Tak to bylo oki ale pozwolilam na to zeby on sb mnie owinol wokol palca , jest mi zle bo naprawde kocham go ... on twierdzi ze mnie tez , ale np wczoraj bylo fajnie dzis juz oschlo

Gość Acynnt
3 lata to trochę już poznać się można, pije ktoś coś? :)

Gość Acynnt
Nie licz na nic, przeliczysz się, jak ma wrócić to i tak wróci, jeśli zachował się źle powinien dojrzeć, przeprosić i prosić o drugą szansę, dałaś się owinąć wokół palca, dalszy ciąg tej historii wyglądałby jeszcze gorzej, przestałaś być sobą, on przestał Cię szanować.

Kurcze chyba masz racje to co mam zrobic , skonczylam juz z tym ze przestałam skakać wokol niego ... A czy sie zmieni no oby modle sie o to ;( 25 mezyczyzna powinien ,mloda kobietke bardzo szanowac , bycvdelikatny psychicznie i starac sie sprawiac usmiech na jej twarzy a nie co troche łzy

Po prostu marzę o kimś takim , kto bedzie czuły docenial kazde dobro wyplywajace z mojej istotki, kto przytuli kiedy np jest zle ... Kto po prostu bedzie Kochał , i Szanował:(:*

Gość Acynnt
Dzieki Pepsianka 🖐️ :) Autorko, każdy ma lepsze i gorsze dni, teraz masz gorsze, niedługo wyjdzie słońce, nie każdy a raczej mało kto od razu spotyka właściwą miłość, taką piękną i docelową, niestety po drodze do szczęscia spotykamy wiele pomyłek :) On dostarczał Ci łez - to nie rokuje dobrze.

Gość Acynnt
To nic nie da, on będzie pragnął miłości bezwarunkowej, a Ty będziesz chciała go zmieniać, nie kochasz go takim jest, a powiedzmy jest zły w stosunku do Ciebie, ale módl się, czemu nie, ponoć wiara czyni cuda ;) Mi przyniosła - też początkowo modliłem się o szczęśliwe zakończenie, jednak dzięki modlitwie odnalazłem spokój ducha, zrozumiałem,że to nie była miłość właściwa.

Jaaa mam ogromny spokoj ducha , modle sie , i bede robic to dalej kocham go . Bardzo . Tylko po prostu chce udoskonalic ten zwuazek jesli ma znow powstac , zeby byl piekny zebysmy obohe mieli piekno radosc milosc , on umie kochac doceniac ale tez umie zaasmucic i byc nie czuly :( , lecz nio bede modlic sie do wszechśiata:D o wyslucha mala , mila jasnowlosa istotke:D