Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka21

co to ma byc ? typowy facet?

Polecane posty

Gość gosciowka21

spotykamy sie od 2 miesiecy , chodzimy razem do łózka, na imprezy, koncerty, do kina , poznał mnie ze swoimi znajomymi.. często piszemy ale na zasadzie jakbysmy byli kumplami , nie mowi mi zadnych komplementów, nawet nie wiem czy mu sie w ogole podobam ? ;/ czasem wydaje mi sie, że spotyka sie ze mną bo nie ma co robić.. ;/ o co mu chodzi ? co o tym myslicie ? strasznie mi sie podoba ale jest jakis dziwny.. ciagle pracuje (lubi to) boje sie ze sie w nim zakocham ;/

Gość gosciowka21
tydzien temu po kinie , zaproponował zebym u niego spała , odmówiłam i dalej normlanie piszemy i mamy sie spotkac

Gość gość
Nie chcemy Cie zrażać do chłopaka, więc nie skreślaj go.... Może ma jednak dobre intencje. Zdefiniuj mi pojęcie "czuły "

Gość gosciowka21
nie wiem .. chocby takie gesty, śpi przytulony do mnie, głaska mnie po policzku odgarnia mi włosy z twarzy,nawet przy znajomych.. przytula mnie czasem

Gość gość
poważna sprawa.... Powiedz mu, że sexem chcesz zastopować, jak się wkurzy że nie bedzie miła się z kim sexić i Cie zostawi bedziesz miec odpowiedź po co mu byłaś. To że raz przyjął do wiadomości Twoją odmowę nic nie znaczy....

Gość gość
gosciowka21 tydzien temu po kinie , zaproponował zebym u niego spała , odmówiłam i dalej normlanie piszemy i mamy sie spotkac x x aj bo ty nie wiesz jak to sie robi i tyle. Trzeba było zostać na noc i nic, kompletnie nic, wtedy można uwierzyć, że nie chodzi o seks. Bo widzisz czułośc***przytulanie bez seksu faceci dla faceta istnieją tylko z kobietą, na której im zależy. W dodatku widząc, że kobieta nie ma ochoty na seks, nie będzie nalegał. Sprawdź, się dowiesz.

Gość gosciowka21
ale ja nie chce zastopować....chce wiedziec na czym stoje ale w sumie sama nie wiem czy chciałabym sie z nim wiązać

Gość gość
gosciowka21 nie wiem .. chocby takie gesty, śpi przytulony do mnie, głaska mnie po policzku odgarnia mi włosy z twarzy,nawet przy znajomych.. przytula mnie czasem x x no i fanie. szkoda,że z seksem się pospieszyłaś. Jakbyś inaczej postepowała, to przynajmniej miałabyś pewność. A tak totaki dylemat ma każda, która od razu idzie do łożka. sorry, nie chce obrażaćcie, ale jaki facet odmówi tego, gdy mu dają same?

Gość gosciowka21
dlatego mówie że nie chodzi mu tylko o to.. ale może spotyka sie ze mną z nudów .

Gość gość
gosciowka21 ale ja nie chce zastopować....chce wiedziec na czym stoje ale w sumie sama nie wiem czy chciałabym sie z nim wiązać x xto nie p*****l. Ja chce isć spać juz a tak nie mogę...

Gość gość
Nie każemy Ci zastopować podpowiadamy Ci tylko jak go przetestować, żeby wiedzieć po co mu jesteś. Czy jesteś żeby miał jak zaspokoić swoje potrzeby sexualne czy myśli poważnie o Tobie... !!!

Gość gość
rób jak chcesz, co ci będziemy pisać,jak ty i tak swoje. Z nudów się często ludzie spotykają, biorą kto pod ręką, żeby w chacie nie siedzieć.

Gość gość
A może podświadomie Ty sama jesteś z nim tylko żeby sie sexić, a tymczasem on nadzieje sobie robi..... ;)

Gość gość
nie wiem

Gość zbyt moralna
nie jestes skoro poszlas z nim do lozka bez zwiazku

Gość gość
Ja też z jednym spotykałam sie tylko dla seksu. W końcu powiedziałam mu że zaczynam coś do niego czuć,on też do końca nie był pewien a dziś jesteśmy razem :) Może tobie też się uda

Gość porzadna kobieta nie
bedzie sie z nikim spotykac tylko dla seksu

Gość fotel
życie jest niesprawiedliwe.dlaczego mi się nigdy takie idiotki nie trafiały.

Gość gosciowka21
nie wiem czy chce sie z nim wiązac, dobrze mi jak chyba jak jest... dopiero co zakończyłam kilku letni związek i mam uraz. boje się chyba

Gość gość
Ile masz lat -czy 21 ? jak w nicku? Czy mówi coś o planach dla was OBOJGA? Czy robisz dla niego coś obrzydliwego ,perwersyjnego? Jak odpowiesz to coś sie rozjaśni..

Gość gosciowka21
nie raczej nie mówił nic o żadnych planach...... mam 22 lata . nic nie robie z tych rzeczy ;/ jestem soba przy nim , super nam sie rozmawia...