Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łooo_oo_oo_oo

Co się stało z tymi ludzmi ?

Polecane posty

Gość łooo_oo_oo_oo

Przyjechało do mnie dzis 3 kumpli, dawno ich nie widziałem. Kumple ze starej ekipy. Tylko oni są singlami. Widać, że oczy jak 5zł, ruchy jakby byli porażeni, gadali od rzeczy jakies farmazony, by na koniec 15 minutowej rozmowy wyznac mi ze chcieliby pozyczyc 100zł. Nie pozyczyłem, bo to zapewne na dragi, tym bardziej ze na wieczne oddanie... Masakra jak byli porobieni. I to się juz tak ciągnie od 8 lat. Masakra nie ?

Masakra wielka , nie wiem co sie dzieje z ludzmi , ale szczerze to biegnie zla sciezka nasze zycie, nasz swiat :( ludzie szukaja bog wie gdzie rozrywki i tp Ale kiedys , kiedys ludzie mieli rozrywke z natura z powietrzem , woleli sie odpręzac na swiezym powietrzu pod gwiazdami na kocyku , a teraz ludzie wola sie odprezac przez jakies piguly zielsko kwasy , kurde i jakies prochy , to jest choree

Gość loo ooo oooooo
A najgorsze ze oni chyba juz codziennie cpaja. Skad maja towar?

Od pustakow ktorzy tez sie niszcza , tacy ludzie mnie doluja , i wogole ten kraj mnie dobija , co sie z nim dzieje rozpada sie a ludzie razem z nim , rozumiem wypic sb winko z mila osoba i tp , ale nie zeby cpac i wygladac jak szczury , rozumiem jeszcze to jak by brali cos porzadnego , chodzi o to jak by brali cos takiego czystego typu prawdziwa extaza , prawdziwe ziolko , ale to nie w naszym kraju , u nas pewnie cpaja jakies gowno , ktore pomieszane jest z jakims drogim gownem i zarzywaja nieswiadomie nawet i bez zastanowienia co ktos mogl tu od siebie dodac...