Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi się taki chłopak ale

Polecane posty

Gość gość

nie mam okazji z nim się poznać nigdzie osobiście...mamy kilku znajomych wspólnych,kiedyś go widywałam w kościele albo czasem na ulicy ;p ale w sumie to nie wiem czy bym była w jego typie... na fb widziałam,ze kilka dni temu zakończył związek,a ja 1,5 mies jestem sama...

no to spróbuj zagadać do niego :P wymyśl jakiś głup powód i napisz do niego napewno zrozumie o co ci chodzi i zaczniecie rozmawiać później sie rozbuja i BUM! miłość xd haha love story

Gość gość
1,5 miesiąca to za krótko, przecież musisz się otrząsnąć, po porzednim nieudanym związku, wstrzymaj się jeszcze

Gość gość
no na pewno :P niby o co mam zagadać? może jutro go spotkam w kościele, a tak poza tym to on pewnie ma inny gust :( ma napisane,ze pracuje w wojsku,nie wiem czy to prawda czy ściema jakaś

Gość gość
wiem,ze to za wcześnie, ale ja nie szukam miłośc**** prostu jakoś chce poznawać ludzi teraz...troche chyba mi odbilo po tym rozstaniu, a do tego mam kilku welbicieli i wcale mi z tym nie jest tak fajnie

Gość xyzzyx
To uśmiechnij sie ładnie do niego w tym kościele ;-)

Gość gość
haha, no gdybym tylko go spotkala to bym jeszcze usiadła w tej samej ławce :P on pewnie tez nikogo nie szuka. coś ostatnio się duzo rozpada związków....

usiądź koło niego w kościele a jak ksiądz powie przekażcie sobie znak pokoju obdarz go czułym spojrzeniem i uściśnij jego dłoń xd hehe wiem głupia rada ale czm by nie spróbować

Gość gość
no to jak szukasz kolegi, to w czym problem? zacznij się narzucać, jak będzie zainteresowany to nie odmówi

Gość gość
kiedyś jak wchodziłam za nim do kościoła to mi przytrzymał drzwi :P ale to juz dawno było,i byliśmy zajęci. albo pamiętam,ze jak go widziałam z dziewczyną na ulicy to się na mnie gapił i tak jakby uśmiechał, dziwne trochę

Gość xyzzyx
A może twoi znajomi mogliby was jakoś zapoznać? np jakaś impreza :)?

Gość gość
wątpie,bo to są koledzy,którzy sami nie mają dziewczyn,więc nie sądze,zeby chcieli mnie z nim zapoznać :P