Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulalal

Uprawialiśmy petting czy moze zajśc w ciaze

Polecane posty

Gość lulalal

wiec mam problem poniewaz boje sie o ciaze ;(( robilem mojej kobiece palcowke ona mi walila ale nie spuscilem sie potem probowalismy zrobic to analnie lecz nie moglem trafic i mozliwe ze duzo razy otarlem swoim penisem o pochwe nie udalo nam sie tego zrobic i odrazu ona zajela sie moim penisem i spuscilem jej sie na brzuch po czym odrazu poszlismy sie wykąpac . Prosze o odpowiedz czy jest ona w ciazy naprawde bardzo sie boje poniewaz mamy po 15 lat a ją boli jajnik okres powinna dostac za tydzien

Gość gość
teraz się boisz ? przecież trzeba było pomyśleć skoro tak bardzo chcecie być dorośli mimo waszego młodego wieku to zabezpieczajcie się przed ciążą są przecież prezerwatywy tabletki po co w tak młodym wieku uprawiać seks ? ?? nie rozumie dzisiejszego świata ja miałam 22 lata jak przestałam być dziewicą, a taka 15 już to robi i to od dawna....

Gość gość
nie umiales trafic a bierzesz sie za sex i to bez gumy

Gość gość
to ze ty mialas 22 lata to nie znaczy ze kazdy musi tyle miec

Gość gość
anal w wieku 15 lat- świat się chyba kończy

Gość gość
no właśnie też mam takie wrażenie, że świat się kończy pisząc o tym, że ja miałam 22 lata jak zaczęłam uprawiać seks chodziło mi o to że wy też mogliście poczekać i co tak bardzo wam się podoba wasz seks ?

Gość gość
Skoro jesteś dojrzały do seksu to i do ciąży musisz być w razie czego.