Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z perspektywy dziewczyny brzydkiej

Polecane posty

Gość gość

brzydsze dziewczyny, bez wzgledu na to czy faktycznie jestescie brzydkie czy tak siebie widziecie, jak oceniacie ladne i piekne kolezanki? co o nich myslicie, jak sie czujecie, jak sie zachowujecie w stosunku do prawdziwej pieknosci? podziwiacie je? macie kompleksy? odtracacie takie kobiety? pewnie sie nie wypowie zadna z takich dziewczyn wiec pytam reszty, co uwazacie, jak jest?

Gość gość
na zdjeciach to photoshop

no mam jedną dorbrą kumpelę ładniejszą ode mnie (chyba, nie potrafię siebie ocenić, ale ona jest bardzo zadbana) , jest spoko. a tak na zwykłe znajome, to też spoko, przyjemnie na ładną rozmówczynię popatrzeć. a co tu oceniać? albo mi się coś podoba albo nie. nie wiem też czego miałabym zazdrościć, nie jesteśmy w podstawówce. jak widzę u którejś coś ładnego to dążę, żeby też tak mieć i tyle. nie wiem jakby się miało to przekładać na nasze relacje...?

Gość gość
ja brzydka może nie jestem, ale mnóstwo pięknych dziewczyn widzę nieraz w komunikacji miejskiej, czasem trochę zazdroszczę, czasem, jeśli akurat wyglądam naprawdę fatalnie to mnie to dołuje, że tyle atrakcyjnych dziewczyn. Ale sobie zawsze myślę, że uroda to nie wszystko i nie zamieniłabym się z nimi, nie znam człowieka ale ja to ja i tylko jeden taki rozum i charakter na świecie. A że nie oszałamiam wyglądem to trudno - w sumie co by mi z tego było tak naprawdę, oprócz podziwu ludzi

Gość gość
Och, jak ja nie cierpię zawistnych brzydul. Wpatrują się, obgadują, złorzeczą itd.

Gość gość
tak samo jak z perspektywy kurdupla nie szata zdobi czlowieka

Gość gość
odtracamy takie,po co kusic los jak sie ma faceta

Gość klaudiona
lubie patrzeć na ładne dziewczyny. Sama byłam kiedyś ładna. A i nie jestem lesbijką. Tak naprawdę u mnie ocena takiej dziewczyny zależy od tego i tu cię zaskoczę tada od charakteru. Bo są ładne dziewczyny z którymi możesz pożartować pogadać a są i takie damesy, że aż nóż ci się w kieszeni otwiera. W mojej byłej pracy míałam taką koleżankę 36 lat ale taka rura, że non stop ktoś sie kręcił koło niej. Dobrze z nią się dogadywałam dopuki nie zobaczyłam jaka jest fałszywa i chamska do innych ludzi. śmiala sie z kalekich i gorzej ubranych masakra.

Gość gość
ciekawe