Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuihjnjnjnnjnjn

czy to możliwe (zarobki)

Polecane posty

Gość yuihjnjnjnnjnjn

chodzi o zarobki (nie moje). Czy to możliwe? Moja znajoma ponoć zarabia ze wszystkim w urzędzie we wrocku (pensja, nagrody i fuchy) ponoć 10 tys miesięcznie i jeszcze dorabia prawie 2 tys poza pracą. Jest prawnkiem. A jej mąż, z zawodu dyektor i doktor, ponoc wyciąga 18-20 tys. I teraz pytam: możliwe to? Nie jestem zazdrosna, tak tylko pytam, bo to duże zarobki. A oni w ogóle nie wyglądają na takich.

Gość gość
Maja ludziska talent do robienia kasy nic specjalnego nierobiac. Inni jebia jak murzyny ale talentu niemaja 2 tys i po robocie nyny bo nic ze zmeczenia sie niechce.

Gość gość
no a co cie tak dziwi:D? Znam takiego, ktoremu bys na bulke dala,( tak wyglada:D) a ma kasy full:D po prostu nie epatuje bogactwem:P

Gość yuihjnjnjnnjnjn
Zdziwiłam się, bo jesli to prawda to rzeczywiście mają trochę pieniędzy, a nie etatują. Mieszkają w ładnym bloku, jeżdzą na wakacje nad bałtyk i w beskidy, itp. Dziwi mnie to, bo zawsze myslałam, ze tacy bogaci to mieszkają tylko w domach, na wakacje śmigają na goa i jeżdzą najdroższymi samochodami. A oni mają Octavię :))))))

Gość gość
Trzepia kasiore ipilnuja koryta, niemaja czasu jej wydawac.

Gość yuihjnjnjnnjnjn
"epatują" miało być

Gość gość
przy tej powszechnej biedzie bogacze się kryją ze swoją forsa. Boją się, że ludzie będą ich unikać albo że ich okradną.