Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pennyyy

pytanie o smoczki do butelek dr brown's standard

Polecane posty

Gość pennyyy

używam butelek standard. czy smoczki innych firm pasują do tych butelek? jeśli tak, to jakich? jakim smoczkiem najlepiej karmić mleko zagęszczone kleikiem kukurydzianym? córa skończyła 5 miesięcy, teraz jest na smoczku nr 2.

Gość gość
up

Gość gość
smoczek do kaszki z krzyżakowym otworem

Gość zadumanaaa
tak, ale na smoczku do kaszki pisze od 9 misiaca. córa ma 5 mieś, na smoczku nr 2 jest od 2 tygodni, wcześniej się ksztusiła

Gość gość
ten do kaszek dr browna jest naprawdę duży, jeśli krztusiła się na 2, to ten będzie zdecydowanie niedobry. Ja miałam ten sam problem i młodemu podałam kaszkę przez ten trójprzepływowy jak miał 5 miesięcy , to łyknął to mleko z kleikiem w przeciągu minuty, bałam się, że coś mu będzie. Jak zassał, to w moment przeleciało. Dałam mu tylko ten jeden raz, teraz podaję łyżeczką.

Gość Mamawrzesinka2014
Jak ma 5 miesiecy, to faktycznie mozna podawac kaszke na gesto lyzeczka. Z dr sa chyba 2 smoczki do kaszek, trojprzeplywowy dla mlodszych dzieci i ten krzyzowy dla starszakow. Tak czy inaczej polecam lyzeczke :-)

Gość gość
Do kaszki Pasują smoczki nr 2 babydream z rossmana. Wg mnie sa jeszcze lepsze niż oryginalne.

Gość gość
Do kaszki i kleiku mialam dodać. A sa lepsze te smoczki bo maja plaski ksztalt nie okrągły i dziecko lepiej ssie.