Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

zgaga od pomadki ochronnej

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

wiem glupie zalozenie, ale co stosuje pewna pomadke zaczynam miec ataki zgagi - wiadomo zawsze troche polknie sie tego ;/ mam delikatny zoladek lecze sie gastrycznie. owszem po pewnych produktach mam zgage, ale ostatnio ich nie jadam. tak mysle od czego te ataki i skojarzylam, ze w trakcie zgagi stosowalam pomadki. jakis czas temu balsam ochronny do ust skonczyl mi sie i nie mialam problemow. od przedwczoraj stosuje nowy i codziennie mam zgage ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Sprawd藕 czy w sk艂adzie nie ma petrolatum/parafiny/ mineral oil - to s膮 substancje ropopochodne, nienaturalne dla organizmu i mo偶na na nie 藕le reagowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Abonraczej olejek rycynowy Jestem na niego uczulona i nie mog臋 u偶ywa膰 偶adnej szminki z tym sk艂adnikiem, od razu czuje charakterystyczne drapanie w gardle i niesmak Wiekszoszosc szminek ma ten sk艂adnik bo jest tani, od lat u偶ywam tylko be be, bo tylko ta go nie ma, nivea i inne firmy niestety bazuj膮 na olejku rycynowym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja rada, sprawdzaj sk艂ad kosmetyku zanim kupisz, ja tak robi臋 Wielokrotnie kusi艂y mnie nowe kosmetyki, ale wiem z do艣wiadczenia, ze je艣li maja w skladzie rycynowy, to sko艅czy sie na jednym u偶yciu i uczuciu obrZydzenia

Udost臋pnij ten post