Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna panna anna

Która z Was robi facetowi kanapki?

Polecane posty

Gość gość
Nie robię. Ja śpię zwykle do 10.00 (jestem w ciąży - usprawiedliwienie :P ). Dwie kanapki czy bułkę rano potrafi sobie sam zrobić. Do pracy kanapek nie zabiera bo jest nauczycielem i w południe zawsze je w szkole obiad.

Gość gość
a maj maz w pracy siedzi za biurkiem. a ja w chłodni pracuje to ciezka praca wracam 2 on 1 i obiadki i inne rzeczy w domu robie ja. to nie sprawiedliwe ale co ja mam poradzic mam meza lenia. facetom sie wydaje ze to tylko im jest ciezko ale kobiecie tez . nawet opieka nad dziecmi moze byc ciezka. A CO DOPIERO KOBIETY NA WSI SIE MAJA. FACET TO TYLKO SOBIE W TYCH CZASACH TRAKTOREM JEZIDZI juz tak ciezko nie pracuja

Gość gość
heheh gdyby mój mąz nie miał rak to bym mu robiła, ale ma swoje i sobie robi a ja sobie (wstajemy o róznych porach). czasami sie zdarzy że zrobie mu kanapki na sniadanie jesli sobie robie i mąz tak samo jak sobie robi to i mi. Obiady kolacje najczesciej robimy razem lub na zmiane zalezy komu sie chce:) nie ma ścisłych zasad

Gość gość
jestem w ciązy m na L4 i robię mężowi kanapki do pracy, jak chodziłam do pracy to tez robiłam, był okres że ich nie robiłam, bo mi się nie chciało, i powiem że wiele psuło to w naszych relacjach, często w kłótni mąż mówił że zony facetom robią kanapki a ja jemu nie, postanowiłam to zmienić, zajmuje to pare minut a mąz zadowolony, za to bardzo często on przygotowuje kolację

Gość gość
Aj rozpieszczacie ich, trochę jakbyście były ich mamusiami :) A ja jestem kochanką swojego męża i robię mu tylko loda.