Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pojmuję

czy facet odrzuci kobietę, gdy jest zbyt seksowna?

Polecane posty

Gość nie pojmuję

Niech mi ktoś odpowie , tak bez ściemy. Czy facet może odrzucić kobietę bo ślepo wierzy, że jest dla niej za kiepski ??? Mimo, iż seks jest udany i to mocno udany. Oboje mamy z tego satysfakcję, fakt tylko że nigdy mu nie odmawiam bo kur.... tez tego chce a nie że wciąż jestem niezaspokojona ( przez niego oczywiście!). Facet twierdzi, że niemożliwe, żeby taka kobieta czuła sie przy nim usatysfakcjonowana, niemożliwe bym 3 razy miała przyjemniość dzięki niemu a ja cholera nie udaję. Ostatnio zaproponowałam by został na noc... no i wyszło, ze obawia się, że cała noc nie da mi rady. Chcę dodać, że mnie wystarczyłoby po po prostu się przytulić i zasnąć. Tłumaczyłam, chwaliłam, podbudowywałam ego... nic. Teraz milczy od kliku dni. Nie pojmuje. Facet po 34, ja 30.

Oj dzisiejsi fceci to takie mameje są:D

Mamisynusiek siłą od cycusia oderwany :D W dodatku w tym wieku o ja piertole:D

Gość Lary
Z kultury ramek, wyjść muszę by w temacie kila słówek wtrącić tu. Nie siusiek i nie maminsynek, tylko jakiś cwaniak. Co akurat ochotę na bzykanko miał. Być może zbyt łatwo, mu to przyszło, a może to taka pchła co skacze to tu to tam. Dobrą radę Ci dam. W muszlę spuść pamięć o pokręconym facecie tak.

Nie bałem się kobiet z bardzo dużym temperamentem. Ale może ci się myli temperament z wulgarnością i nimfomanią. Takie dziewczyny też znałem. Mówiły, że faceci się ich boją, że obawiają się, że im nie podołają, że nie potrafią sobie z nimi poradzić. A prawda jest taka, że nie chciałem z nimi być, bo wstyd by mi było gdzieś się z taką pokazać, co ma k***iki w oczach, strzela wzrokiem na każdego przystojniejszego faceta i generalnie wygląda na zdzirę. Mogę takie dymać, ale nie pokazywać się z nimi. Tyle, że dymanie takich lasek się nudzi.

Gość nie pojmuję
No właśnie też myślę nad tym, że to cwaniactwo.... nie wierzę w takie bajki...kłoci mi sie to tylko z tym, że poza tym problemem jest bardzo szczerą i hmmm dobrą bo tylko tak mogę go nazwać, istotą. Aż taki cwany plan ?

Gość nie pojmuję
Michałłł jestem otwarta w łóżku, ale daleko mi do wulgarności. Bynajmniej nie nudna, bo sama tego nie lubię. Ale kiedy słyszę, że nie mogło mi być dobrze akurat z nim...bo przecież co taka kobieta za przyjemnośc może mieć z takim przeciętniakiem to mnie cholera zalewa! Dość mam chwalenia, słodkich słowek, napalania go bo czuję się właśnie jak maniaczka a chcę by czuł się ze mną dobrze poza tym że czuje się przy mnie mało pewny jest miedzy nami dobrze a przez to ja się czuję niepewnie

Gość gość
Ja takiej właśnie kobiety przestraszyłem się. Ożeniłem się z kobietą z niby normalnym temperamentem seksualnym. No i kicha...Normalny krótko po ślubie okazał się - szkoda gadać! Potem już tylko gorzej i tak jest do dziś. Tej przed ślubem ze wszystkich moich pomysłów łóżkowych (w plenerze, na stole, pod stołem, w samochodzie, na masce i bóg wie gdzie i jak) była zadowolona. A żonie seks mógłby nie istnieć. (No... wyżaliłem się)

Gość tez mialam podobnie
ale nie chodzilo tylko o sex, o inne rzeczy tez. Ciagle pytal mnie co ja w nim widze, jakim cudem go wybralam, dodatkowo koledzy z pracy tez zrobili swoje bo mu gadali ze jego szef na mnie leci (to akurat bylo prawda) i bedzie mial klopoty w pracy, inni koledzy ostrzegali ze bedzie przez mnie cierpial... I mnie zostawil.

Gość tez mialam podobnie
Bylam w nim zakochana, chyba nadal jestem. A nie zakochuje sie latwo. To byl pierwszy facet od wielu lat na ktorego zwrocilam uwage. Taki dramat

Gość tez mialam podobnie
Ale sobie sama ze soba pisze :) Co tam... Mysle ze Lary ma racje. Tez myslalam ze moj ukochany jest wspanialy, szczery, inny i wyjatkowy... a okazal sie ... zupelnie inny. Mysle ze na poczatku mu imponowalo to ze zwrocilam na niego uwage, szalal przy mnie jak szczeniak, a kiedy juz mnie mial to przestal doceniac.